Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos bekelės ir „Baja“ čempionatų prizininkams įteikti pernai pelnyti trofėjai

Šeštadienį Vilniaus rajone iškilmingai apdovanoti Lietuvos bekelės čempionato, „Baja“ čempionato ir taurės nugalėtojai bei prizininkai. Jiems įteikti praėjusių metų sezone iškovoti trofėjai.
Lietuvos bekelės čempionato, „Baja“ čempionato ir taurės apdovanojimai
Lietuvos bekelės čempionato, „Baja“ čempionato ir taurės apdovanojimai / Organizatorių nuotr.

Lietuvos bekelės čempionate praėjusiais metais įvyko keturi etapai. Norėdami dalyvauti čempionato įskaitoje ir pretenduoti į metinius apdovanojimus, ekipažai turėjo sudalyvauti ne mažiau nei trijuose etapuose. TR3 klasėje tai padarė vienintelis Ramūno Skurdelio ir Emilio Garunkščio ekipažas, kurie iškovojo nugalėtojų vardus. Likę septyni ekipažai nebuvo klasifikuojami čempionato rikiuotėje, kadangi varžybose pasirodydavo tik epizodiškai.

Beveik analogiška situacija užfiksuota ir TR2 kategorijoje. Nors čia per sezoną skirtinguose etapuose buvo registruota 13 ekipažų, tačiau trijų sudalyvautų etapų taisyklę įgyvendino tik du ekipažai. Būtent jie ir pasidalijo pirmą ir antrą vietas. Nugalėtojais tituluotas Donato Mockaus ir Klemenso Budvyčio tandemas, o ant antrosios vietos laiptelio žengė Tomas Gužauskas ir Arnoldas Baukus.

Kur kas daugiau intrigos praėjusių metų sezone buvo TR1 klasėje. Joje iš viso lenktyniavo 15 ekipažų, o 7 iš jų sudalyvavo mažiausiai trijuose etapuose. Čempionų vardus šioje klasėje iškovojo Daniel Maksimovič su Tadu Alonderiu. Antroje vietoje įsitvirtino Darjuš Kodis ir Ernest Tomaševič. Rimantas Rupšlaukis ir Artūras Jakas užsitikrino trečiąją poziciją.

Lietuvos „Baja“ taurės „Adventure“ įskaitoje per sezoną įvyko 6 etapai. Čia iš viso varžėsi vienuolika ekipažų, o daugiausiai taškų per visus etapus surinko Mindaugo Aškelėno ir Ramintos Grigaitytės duetas. Antroje vietoje praėjusių metų sezoną baigė Nerijus Liutkauskas ir Tomas Dabkus. Trečios vietos trofėjai įteikti Dariui Bereikai ir Juozapui Preikšai.

Vis labiau populiarėjančioje SSV klasėje iš viso varžėsi 15 ekipažų. Čempionų vardus čia užsitikrino Dalius Olechnavičius su Aidu Bubinu. Jie saugia persvara už savęs išlaikė antroje vietoje metus pabaigusius Tomą Gužauską su Audriumi Matuoliu. Treti – Arūnas ir Edgaras Simanavičiai.

CAR kategorijoje dar vieną Lietuvos čempiono vardą iškovojo Vaidoto Paškevičiaus ir Gyčio Vercinsko duetas. Antroje vietoje sezoną baigė publikos numylėtiniais jau tapęs Merkio Saukevičiaus ir Dariaus Leskausko duetas. Justinas Putys ir Valdemaras Milaševskis sezoną baigė su trečiosios vietos taurėmis. Iš viso keturiuose etapuose startavo dešimt ekipažų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius