Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos slalomo čempionatas sekmadienį keliasi į Kupiškį

Jau artėjantį sekmadienį Kupiškyje bus duotas startas ketvirtam Lietuvos automobilių slalomo čempionato etapui. Jame savo jėgas išmėgins geriausi šalies figūrinio vairavimo lenktynininkai.
Automobilių slalomo varžybos Panevėžyje
Automobilių slalomo varžybos Panevėžyje / Justo Lengvino nuotr.

Etapas Kupiškyje bus jau ketvirtasis iš šešių numatytų, o tai reiškia, kad sezonas verčiasi į antrąją pusę. Pirmasis etapas įvyko Kaune, antrasis dalyvius subūrė Pakruojo rajone, Linkuvoje, o trečiąjį sykį sportininkai varžėsi prie Panevėžio esančiame Gustonių aerodrome.

Šiemet varžybų sezonas išties įvairus. Jei pirmojo etapo Kaune trasa buvo itin lėta, kur dažniausiai reikėjo pirmosios pavaros, tai antrasis etapas Linkuvos centro gatvėmis jau buvo kur kas greitesnis. Gustonių aerodrome greičio buvo dar daugiau, o šįkart Kupiškyje dalyvių vėl laukia kiek lėtesnė trasa. Varžybos čia taip pat vyks gatvėje.

Justo Lengvino nuotr./Automobilių slalomo varžybos Panevėžyje
Justo Lengvino nuotr./Automobilių slalomo varžybos Panevėžyje

Lauko gatvėje įrengtoje 650 metrų ilgio trasoje savo jėgas išmėgins Jaunių, Moterų, FWD, AWD, RWD, Retro bei OPEN klasių dalyviai.

Visiems jiems po du kartus reikės įveikti dvi skirtingas trasas, o visi važiavimai bus įskaitiniai. Būtent tokia griežta tvarka pasižymi Lietuvos slalomo čempionatas, kur kiekviena klaida kainuoja labai brangiai.

Justo Lengvino nuotr./Automobilių slalomo varžybos Panevėžyje
Justo Lengvino nuotr./Automobilių slalomo varžybos Panevėžyje

Pasibaigus visų klasių įskaitiniams važiavimams bus surengtas superfinalas. Šeši absoliučiai greičiausi dalyviai stos prie starto kovai dėl Kupiškio rajono mero Dainiaus Bardausko vardo taurės.

Renginio pradžia – 8 val. Daugiau informacijos apie renginį bei jo dalyvių sąrašą galite rasti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius