Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lotus E22“ bolidas sukėlė diskusijas apie jo nosį

Dienos šviesą išvydo dar vienas 2014 m. „Formulės-1“ bolidas – „Lotus E22“. Komanda netikėtai pateikė pirmąją savo kūrinio vizualizaciją.
„Lotus E22“
„Lotus E22“ / „Lotus” nuotr.

Abejoja ar atitiks reikalavimus

Šis, kitaip nei anksčiau atskleisti „McLaren MP4-29“ ir „Williams FW36“ automobiliai, nosies gale turi dvi ataugas vietoje vienos. Toks techninis sprendimas specialistų jau vertinamas kontraversiškai ir abejojama jo atitikimu taisyklėms, kuriose nurodyta tik viena galima atauga.

„Lotus“ nuotrauką „Facebook“ ir „Twitter“ išplatino tuo pačiu metu, kai savo bolidą internetu pristatinėjo konkurentė „McLaren“. Neatmetama galimybė, kad taip įgelta už galimą buvusio komandos vadovo Erico Boullier perėjimą į varžovų gretas.

„Lotus” nuotr./„Lotus E22“
„Lotus” nuotr./„Lotus E22“

„Lotus“ komandai šiemet toliau atstovaus Romainas Grosjeanas, o į „Ferrari“ išėjusį Kimi Raikkoneną pakeis venesuelietis Pastoras Maldonado, anksčiau važiavęs „Williams“. Šis atsivedė savo rėmėją, Venesuelos naftos kompaniją PDVSA, pakeisiančią ant bolido „Coca-Cola“ valdomą energinių gėrimų prekės ženklą „Burn“.

Ekipa praleis pirmąją „Formulės-1“ bolidų bandymų sesiją sausio 28-31 d. Jereze (Ispanija), ir treniruotis pradės tik vasario 19–22 d. Bahreine.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius