Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Markas Webberis: Sebastianas Vettelis nepakluso komandai, aplenkė iš pasalų

Antrąją vieta Malaizijos GP lenktynėse turėjęs tenkintis „Red Bull“ pilotas Markas Webberis po finišo neslėpė širdgėlos ant pergalę iš jo neaiškiomis aplinkybėmis atėmusio komandos draugo Sebastiano Vettelio.
Markas Webberis ir Sebastianas Vettelis
Markas Webberis ir Sebastianas Vettelis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Australo teigimu, po paskutiniųjų sustojimų boksuose abiems lenktynininkams buvo liepta nesivaržyti tarpusavyje ir ramiai pasiekti finišą, tačiau vokietis nurodymui nepakluso ir netikėtai jį aplenkė.

„Po paskutiniojo sustojimo komanda mane informavo, kad lenktyniavimas baigtas, ir mes perjungėme variklio režimą į tokį, kokiu galėtume ramiai pasiekti finišą“, – piktinosi M. Webberis.

„Aš taip pat noriu lenktyniauti, tačiau galų gale galutinį sprendimą priima komanda, ką visuomet aptariame prieš lenktynes – mes taupome padangas ir saugome bolidus iki finišo.“

„Sebas šiandien priėmė kitokį sprendimą ir, kaip visuomet, bus apsaugotas – taip jau yra. Aš prisukau variklį ir nebeapkroviau padangų, tačiau staiga kilo kova. Esu nusivylęs šios dienos lenktynių baigtimi.“

S. Vettelio veiksmus „Red Bull“ komanda dar prieš finišą pasmerkė radijo ryšiu, pavadindama tokį elgesį kvailu ir pažymėdama, kad pilotui teks pasiaiškinti.

Komandinius nurodymus lenktynių pabaigoje taikė ir „Mercedes“ ekipa, uždraudusi Nico Rosbergui lenkti tempą sumažinusį Lewisą Hamiltoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius