-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„McLaren“: Sergio Perezas lenktyniaus „Force India“ F-1 komandoje

„McLaren“ komandos vadovas Martinas Whitmarshas prasitarė, kad šiai ekipai šiemet atstovavęs Sergio Perezas tolimesnę karjerą pratęs „Force India“ gretose, rašo „Guardian“.
Sergio Perezas
Sergio Perezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Meksikietis greičiausiai taps iš „Sauber“ pereisiančio Nico Hulkenbergo komandos draugu, apie kurio sutartį su komanda jau ne kartą rašė Vokietijos žiniasklaida. Jei šie du lenktynininkai bus patvirtinti, vietų turės ieškotis dabartiniai ekipos pilotai Paulas di Resta ir Adrianas Sutilas.

„Esu labai patenkintas. <…> Mes padarėme viską, ką galėjome, kad jam padėtume. Jis tikrai nusipelno būti „Formulėje-1“, ką įrodė šiose lenktynėse (Brazilijoje – red. past.). Jis tikrai įdomus lenktynininkas, nors metų pradžioje kiti ir pastebėjo, kad kartais pernelyg jau įdomus“, – „Guardian“ komentavo M. Whitmarshas.

„Nepaisant to, manau, kad „Formulėje-1“ to reikia – jaunų vaikinų, pasiruošusių puolimui su šiek tiek rizikos ir kovos pakeliui į sėkmę. Todėl džiaugiuosi už jį, kad ir toliau matysime jo šypseną rikiuotėje. Dabar jis komandos draugas, tačiau žinau, kad jis tikrai bandys mus įveikti, ir tikiuosi, kad jis išlaikys šią dvasią.“

Britas apgailestavo, kad S. Perezo sėkmė randant vietą gali reikšti karjeros „Formulėje-1“ pabaigą kitam jaunam lenktynininkui, Paului di Restai.

„Taip, tikrai (dėl to liūdna). Šiais laikais sportas labai sudėtingas. Sporte bus lenktynininkų, talentu nusileidžiančių Paului – tiek liksiančių, tiek ateisiančių – ir tai liūdina.“

„Kol kas tai dar nepatvirtinta, tačiau labai garsiai kalbama, kad tai (P. di Restos pasitraukimas) įvyks.“

Manoma, kad škotų lenktynininkas kitais metais sugrįš lenktyniauti į kėbulinių automobilių seriją DTM arba persikels už Atlanto į „IndyCar“.

A. Sutilas, tuo tarpu, gali atsidurti „Sauber“ arba kurios nors kitos komandos gretose – vokietis gali pasigirti nemažų rėmėjų biudžetu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius