-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mercedes“ bosas Brawnas: Schumacherio nekaltinu

„Formulės-1“ komandos „Mercedes“ vadovas Rossas Brawnas patikino, kad net ir nesėkmingai susiklosčius sezono pradžiai Michaelis Schumacheris turi stiprų užnugarį. „Michaelis vis labiau įsibėgėja“, – sport.de sakė jis prieš ketvirtą etapą šį savaitgalį Kinijoje.
M.Schumacheriui komandos vadovai priekaištų neturi
M.Schumacheriui komandos vadovai priekaištų neturi. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Anot R.Brawno, septyniskart pasaulio čempiono sugebėjimais niekas neabejoja. „Jis viską atlieka nepaprastai aukštu techniniu lygiu. Be to, yra daug geresnės sportinės formos už bet kurį 41 metų vyrą, kurį man teko pažinti“, – sakė R.Brawnas.

Brito nuomone, problema yra nepakankamai greitas bolidas, todėl šiuo metu jis intensyviai  tobulinamas. M.Schumacheriui ir jo kolegai Nico Rosbergui teks iki gegužės 9 dienos lenktynių Ispanijoje apsišarvuoti kantrybe, kol programa bus įgyvendinta.

„Esame realistai ir turime pripažinti, kad su pirmaujančiomis komandomis mums sunku varžytis, – tikino M.Brawnas. – Nesame tuo patenkinti ir stengiamės kaip galima greičiau viską pakeisti.“ Jis kalbėjo, kad per pirmuosius tris etapus komanda dirbo gerai.

„Automobilis buvo patikimas, išskyrus tą problemą Malaizijoje dėl ratų veržlės. Esu patenkintas abiejų pilotų pasirodymu. Pasiekėme tokius rezultatus, kurie atspindi mūsų bolidų techninę būklę. Tikiuosi, Kinijoje toliau kilsime. Viliuosi, kad Miachelis be problemų baigs visas lenktynes ir parodys, kokia pažanga nuo sezono pradžios padaryta“, – sport.de sakė R.Brawnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius