-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Mercedes“ žvilgsnis krypsta į 2011 metų „Formulės-1“ sezoną

Komanda „Mercedes“ nusprendė nebetobulinti dabartinio savo „Formulės-1“ bolido ir visą dėmesį skirti 2011 metų modelio tobulinimui, rašo „Sky Sports“.
„Mercedes“ bolidai lenktynėse
„Mercedes“ bolidai lenktynėse / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Bendroje konstruktorių įskaitoje „Mercedes“ su 132 taškais užima ketvirtą vietą. Toks rezultatas – nuviliantis, turint galvoje, kad praėjusiais metais kitu – „Brawn“ – pavadinimu komanda tapo nugalėtoja.

Pilotų įskaitoje Nico Rosbergas užima 7-ą vietą, o septyniskart pasaulio čempionas Michaelis Schumacheris – devintą. Šis jau paskelbė, kad visas mintis apie dar vieną titulą perkėlė į kitų metų sezoną.

Komanda pristatys dar vieną tobulinimų paketą šį sezoną ir visą dėmesį skirs kitų metų automobiliui. „Prieš baigiantis šiems metams norime dar kartą pamėginti pakilti, – aiškino „Mercedes“ vadovas Rossas Brawnas. – Po to mėginimo mūsų prioritetas bus naujas bolidas.“

R.Brawnas pridūrė, kad jų pasirodymas su „MGP W01“ bolidu šiais metais nuvylė: „Mums nepavyko atrasti tinkamos formulės ir nemanau, kad verta tam skirti daugiau jėgų. Suprantame, ką turime padaryti kitais metais, ir čia dėsime pagrindines pastangas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius