Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Metų lenktynininko“ apdovanojimas įteiktas Jonui Gelžiniui

GAZAS.LT ir „Publicum Sport“ organizuotų „Metų lenktynininkas 2012“ rinkimų nugalėtojui Jonui Gelžiniui įteiktas pats prestižiškiausias apdovanojimas – „Metų lenktynininkas 2011“ statulėlė!
Jonas Gelžinis su apdovanojimu rankose
Jonas Gelžinis su apdovanojimu rankose / Tomo Digaičio/GAZAS.LT nuotr.

Na, gal ir ne pats prestižiškiausias pasaulyje, bet tikrai vienas nuoširdesnių. Jonas 2011-aisiais visą savo energiją skyręs kovai „Porsche Carrera Cup GP“ lenktynėse jo tikrai nusipelnė – tokį sprendimą priėmė rinkimų komisija, autosporto profesionalai.

„Papildomų taškų“ rinkimuose Jonui suteikė ir FIA (Tarptautinės automobilių federacijos, red.past.) suteiktas kvietimas į FIA Akademiją. Čia jis su 18 kitų lenktynininkų sėmėsi patirties kaip tapti geriausiu ne tik Lietuvoje, bet ir didesnėse arenose. Sėmėsi ir dar semsis – liko keturi kelias dienas trunkantys kursų etapai.

2012-aisiais Jono laukia rimtesnis iššūkis – jis „Porsche Carrera GT3 Cup“ automobiliu tame pačiame Didžiosios Britanijos čempionate varžysis su greičiausiais „Pro“ klasėje. Tikime, kad ir čia Jonas parodys, kad Marijos žemėje auga greiti lenktynininkai.

Beje, lenktynių savaitgaliais Jonui kompaniją palaikys jo brolis Ignas. Jis varžysis „Renault Clio Cup“ taurės lenktynėse. Kas žino, gal už metų kitų tokį „Metų lenktynininko“ prizą teiksime jam ir Gelžiniai turės abu po vieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius