-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Metų lenktynininko rinkimai. Renginių organizatoriaus Rolando Dovydaičio nuomonė

GAZAS.LT kartu su viešųjų ryšių agentūra „vipcommunications“ tradiciškai organizuoja Metų lenktynininko rinkimus. Praėjus 2013-iesiems, klausiame autosporte gerai žinomų žmonių nuomonės: kuris lenktynininkas 2013-aisiais labiausiai pasižymėjo, kas vertas apdovanojimo už automobilių sporto populiarinimą ir koks renginys šiais metais buvo įsimintiniausias.
Naujai trejų metų kadencijai išrinktas Lietuvos golfo federacijos prezidentas R. Dovidaitis
Rolandas Dovidaitis / LGF nuotr.

Šįkart – LASF viceprezidento, jau metus laikinai einančio ir ralio komiteto pirmininko pareigas, Rolando Dovydaičio nuomonė. Nuo 2013-ųjų pavasario R.Dovydaitis vadovauja ir Lietuvos automobilių klubui, organizuojančiam Vilniaus ralį bei ralį „Aplink Lietuvą“. 

– Rolandai, kas, jūsų nuomone, buvo geriausias lenktynininkas Lietuvoje 2013-aisiais?

– Noriu išskirti du lenktynininkus – Joną Gelžinį ir Dominyką Butvilą. Vis tik žiede vežti lietuvišką vėliavą  tarptautiniam lygyje ir pasiekti tokius rezultatus, kokius pasiekė Jonas, taip pat praeiti FIA mokyklą yra didelis pasiekimas. O ralyje mane žavi Dominykas Butvilas: atrodo toks ramus ramus, o važiavimas ir rezultatas – super. Deja, esu per mažai susipažinęs su kartingų sporto struktūra, kad galėčiau vertinti Simo Juodviršio pasiekimus. 

– O ką išskirtumėt kaip žmogų, labiausiai prisidėjusį prie automobilių sporto populiarinimo praėjusiais metais? 

– Žaviuosi Benedikto Vanago sugebėjimu išlaikyti tokią komandą ir kryptingai veikti ne tik automobilių, bet ir kitose sporto srityse. Kad ir kokių nuomonių apie jį bebūtų, tačiau ir Dakaro, ir „Halls Winter Rally“ projektai yra tai, apie ką šiandien kalbama. 

– Kokį automobilių sporto renginį įvardintumėt kaip geriausią 2013-aisiais? 

– „Autoplius 300 Lakes“ ralį. Nors B.Vanago komandos įdirbis organizuojant „Halls Winter Rally“ ir labai didelis, tačiau suorganizuoti tokį renginį kaip „Autoplius 300 Lakes“ ralis neturint tokio stipraus vietinės valdžios palaikymo, kasmet įdiegiant naujovių, vis augant ir gerėjant, yra labai sudėtinga. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius