Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pokytis: jei „Audi“ įsigytų „McLaren“, į „Formulę 1“ grįžtų kitas prekės ženklas?

Britų portalas „Autocar“ pranešė, kad „Audi“ įsigijo „McLaren“. Tai, ko gero, suteiktų Vokietijos automobilių gamintojui galimybę prisijungti prie „Formulės 1“. Vis dėlto, pasirodžius šiai informacijai, iš pradžių nė viena pusė jos nekomentavo. O vėliau „McLaren“ atstovai paskelbė labai lakonišką komentarą, kuris tarsi verčia abejoti „Autocar“ teiginiais, bet nepaneigia, kad abu gamintojai „bendradarbiauja“.
McLaren Formulės 1 bolidas
McLaren Formulės 1 bolidas / McLaren nuotr.

Toks pokytis galėtų būti naudingas „McLaren“ ir užtikrinti saugią finansinę ateitį su VAG koncernu. Kol kas neaišku, ar šie įvykiai galimai yra susiję su „McLaren“ generalinio direktoriaus Mike'o Flewitto, kuris praėjusį mėnesį atsistatydino po aštuonerių metų, pasitraukimu iš pareigų.

Savo ruožtu „Audi“ (plačiau žiūrint – VW koncernas, kuriam priklauso keturių žiedų ženklas), kaip jau buvo anksčiau skelbta, pasitraukęs iš „E Formulės“, hibridiniais bagiais startuoja bekelės lenktynėse Dakaro ralyje. Tačiau, tikėtina, turi ir kitų ambicijų. Pažvelkime plačiau į didelę VAG šeimą: kokių pokyčių ir sugrįžimų galima tikėtis po šio žingsnio. Gal į F-1?

„McLaren“ komentaras

Kiek vėlokai „McLaren“ išplatintas labai lakoniškas pranešimas šią informaciją pavadino „visai netikslia“. Vis dėlto melu nepavadino ir patvirtino, kad gamintojas nuolat bendradarbiauja su tinkamais partneriais. Taigi nepaneigė, kad tarp „Audi“ ir „McLaren“ vyksta dialogas, tačiau galutinio bendradarbiavimo rezultato nenorėjo įvardyti nė viena pusė. Kita vertus, gali būti, kad britų leidinys paviešino informaciją dar faktui neįvykus. Tad visa tiesa paaiškės vėliau.

O kol kas, remdamiesi „Autocar“ straipsniu, galime tik svarstyti, kas keistųsi, jei žodis taptų kūnu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius