Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Michaelis Schumacheris nesigaili pasitraukęs iš „Formulės-1“

Daugkartinis F-1 čempionas Michaelis Schumacheris teigia nesigailintis sprendimo praėjusių metų gale pasitraukti iš didžiojo sporto.
Michaelis Schumacheris
Michaelis Schumacheris / „Scanpix“ nuotr.

Vokietis kartą jau buvo pasitraukęs iš F-1, tačiau po pertraukos vėl į ją buvo sugrįžęs. Tris metus „Mercedes“ ekipos garbę gynęs, bet puikių rezultatų taip ir nepasiekęs, M. Schumacheris antrą kartą baigė lenktynininko karjerą pasibaigus praėjusių metų F-1 sezonui.

Vokietis, kurio vietą sidabrinėse strėlėse užėmė Lewisas Hamiltonas, teigia nesigailintis sprendimo pasitraukti iš didžiojo sporto.

„Jei pernai būtų buvusi bent menkiausia galimybė pakovoti dėl čempiono titulo, tada sprendimas galbūt būtų buvęs kitoks“, – vokiečių laikraščiui „Bild“ sakė daugkartinis F-1 čempionas.

„Tačiau dabar esu laimingas. Stebėdamas lenktynes prie TV ekrano pats esu komentatorius“, – su šypsena veide kalbėjo vokietis.

M. Schumacheris šiemet vis dėlto sėdo už F-1 bolido vairo. Vokietis gegužės mėnesį atliko demonstracinį važiavimą garsiojoje Nordschleife trasoje, kur pilotavo 2011 m. F-1 „Mercedes“ automobilį. M. Schumacheris užsiminė, jog tai nebuvo paskutinis jo pasivažinėjimas.

„Nemanau, kad tai buvo paskutinis kartas, kai sėdau už sidabrinių strėlių bolido vairo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius