Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mįslė: Benediktas Vanagas dingo iš Dakaro dalyvių sąrašo

Benedikto Vanago ir Sebastiano Rozwadowskio dalyvavimą 2020 m. Dakare lydi daugybė netikėtumų. Iš pradžių buvo atsivėrusi finansinė duobė. O dabar 312-ojo numerio nebeliko dalyvių sąraše.
B.Vanago N.312 sąraše nebeliko
B.Vanago N.312 sąraše nebeliko / B.Vanago FB nuotr.

Dakar.com svetainėje skelbiamame lenktynininkų sąraše po 311-ojo numerio (Orlando Terranova) iškart seka 313-asis (Boris Garafulic). B.Vanago sąraše neliko.

Vienas iš variantų, kad tai – tik techninė klaida. Kita galima priežastis – pasikeitus B.Vanago komandos pavadinimui, atnaujinami visi anketiniai duomenys, nes dar prieš keletą dienų Dakaro ralio svetainės anketoje puikavosi senasis komandos pavadinimas. Dabar ji vadinasi „Inbank Team Pitlane“.

Komandos atstovai kol kas taip pat negali paaiškinti priežasties, tačiau tikina pateikę užklausą Dakaro svetainės administratoriams.

Pats B.Vanagas patvirtino, kad jo planai nesikeičia, o šis „dingimas“ tėra dar vienas „amerikietiškas kalnelis“, iš kurio reikėtų pasijuokti. Lenktynininkas tikisi, kad jo nuotrauka netrukus vėl atsiras Dakaro dalyvių sąraše.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius