Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mojo Lounge Racing by JR Motorsport“ komanda startuos iš pirmos „1000 km lenktynių“ eilės

„1000 km lenktynių“ treniruotėse dominavusi „Mojo Lounge Racing by JR motorsport“ džiaugėsi kvalifikacijos metu. Užimta antroji vieta, suteikianti teisę lenktynes pradėti iš pirmosios starto rikiuotės eilės.
„1000 km lenktynių“ kvalifikacija
„1000 km lenktynių“ kvalifikacija / Andriaus Lauciaus nuotr.

Pirmojoje kvalifikacijos dalyje prie vairo sėdo labiausiai patyręs komandos narys Steve‘as Vanbellingenas. Tausodamas padangas jis su „BMW M3 Silhouette“ apsuko tik kelis Palangos trasos ratus. Iškart pasiektas antras rezultatas leido paisėti ir tinkamai pasiruošti, antrai, svarbiausiai kvalifikacijos daliai, į kurią patenka tik 10 geriausius rato įveikimo laikus pasiekusių komandų. Iki pirmosios kvalifikacijos dalies pabaigos likus 10 minučių, BMW M3 dar kartą pajudėjo į trasą. Prie vairo sėdėjo jauniausias komandos narys Michaelas Verhagenas. Per tris įveiktus ratus jis tiesiog pratinosi prie automobilio ir nesiekė pagerinti rezultato.

Michaeliui ir buvo patikėta atsakingiausia šios dienos užduotis – startas „Superpole“ kvalifikacijoje. 20 minučių sesija prasidėjo kiek netikėtai, BMW M3 apsisuko trasoje ir užgeso. Tačiau po poros minučių automobilį pavyko užvesti ir tęsti kvalifikaciją. „Mojo Lounge Racing by JR Motorsport“ komanda stabiliai kilo aukštys ir likus kelioms minutėms iki važiavimo pabaigos užsitikrino antrą poziciją. Tik „BMW M3 Silhouette“ ir konkurentams su „Aquila SR1“  pavyko įveikti trasą greičiau nei per minutę ir dvidešimt sekundžių. 1:19,770 rezultatas stulbinančiai geras, tačiau ir jis dar galėjo būti pagerintas paskutiniame kvalifikacijos rate. 

M.Verhagenas važiavo dar didesniu tempu, tačiau paskutiniame posūkyje padaryta menka klaidelė kainavo ne tik pirmą poziciją. Gerokai kliudžius trasos kraštą žyminčią salelę, buvo apgadintas ir automobilis.

Jau šį vakarą komandos mechanikai pakeis reikiamas dalis ir rytojaus lenktynėse komanda ir lenktynininkai Steve‘as Vanbellingenas, Wardas Sluysas bei Michaelas Verhagenas tikisi geriausio – pergalės!

VIDEO: 1000 km lenktynių kvalifikacija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius