-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

MotoGP: Mugello trasoje – trečioji iš eilės Jorge Lorenzo pergalė

Jorge Lorenzo triumfavo šiandien Mugello (Italija) trasoje vykusiose „MotoGP“ lenktynėse ir iškovojo trečiąją pergalę iš eilės šių metų sezone.
Jorge Lorenzo
Jorge Lorenzo / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „MotoGP“

Ispanas į priekį įsiveržė jau pirmame lenktynių rate, kuomet aplenkė iki tol trumpai priekyje važiavusius „Ducati“ atstovus – Andrea Dovizioso ir Andrea Iannone.

Tuo tarpu kvalifikacijoje prastai pasirodęs Marcas Marquezas jau pirmame rate sugebėjo iš tryliktos pozicijos pakilti į ketvirtą, o po kelių ratų prasibrauti iki antros vietos.

Ispanui sunkiai sekėsi vytis priekyje važiavusį J. Lorenzo. Sportininkas ilgą laiką kovojo su „Ducati“ lenktynininkais. Iki varžybų pabaigos likus 5 ratams, M. Marquezas krito nuo motociklo ir taip baigė savo pasirodymą šios dienos lenktynėse.

Iš tolimesnės kovos dėl technikos gedimo pasitraukus A. Dovizioso, kitas „Ducati“ lenktynininkas A. Iannone finišo liniją kirto antras, nuo lenktynių nugalėtojo J. Lorenzo atsilikęs daugiau nei 5 sek.

Aplenkęs kelis varžovus ir pasinaudojęs kitų nesėkme, trečioje vietoje finišo liniją kirto vietos herojus ir čempionato lyderis Valentino Rossi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius