Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

NASCAR lenktynėse – piloto žūtis (video)

Meksikietis pilotas Carlosas Pardo sekmadienį tragiškai žuvo NASCAR Meksiko serijos automobilių lenktynėse.
Gelbėtojai mėgina išlaisvinti C.Pardo iš automobilio likučių.
Gelbėtojai mėgina išlaisvinti C.Pardo iš automobilio likučių. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

33 metų C.Pardo pirmavo, kai suko paskutinį lenktynių ratą, tačiau tuomet buvo pastumtas kito automobilio, prarado kontrolę ir trenkėsi į barjerą, praneša guardian.co.uk . Iš automobilio beveik nieko neliko.

Autodromo Miguelio E.Abedo trasoje įvykus incidentui buvęs Meksiko serijos čempionas C.Pardo buvo malūnsparniu nuskraidintas į ligoninę, tačiau ten tuoj pat konstatuota mirtis.

Dėl šio įvykio buvo nutrauktos lenktynės, o nugalėtoju paskelbtas pirmasis iki paskutinio rato važiavęs ir vėliau tragiškai žuvęs pilotas.

„Carlosas Pardo buvo įstabus lenktynininkas ir asmenybė, – bleacherreport.com sakė NASCAR Meksiko serijos lenktynių direktorius Chadas Little'as. – Visos NASCAR vardu siunčiu užuojautą ir maldas Carloso šeimai ir draugams.“

C.Pardo varžėsi 74-iuose NASCAR Meksiko serijos etapuose, iškovojo 10 pergalių ir aštuonis kartus lenktynes pradėjo iš pirmosios pozicijos. 2004 metais jis tapo šios serijos čempionu. Carloso brolis Rubenas Pardo taip pat varžosi Meksiko serijos automobilių lenktynėse, kuriose nevažiuoja pilotai iš JAV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius