Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas Dariaus Balio „drifto“ automobilis: penktosios serijos BMW E60

Žiema – metas, kai dauguma autosportininkų tūno garažuose ir ruošia „bombas“ ateinančiam šiltajam sezonui. Išskyrus, žinoma, ralistus ir kitus, kurių varžybos vyksta ir ant sniego. „Drifter.lt“ komandos narys Darius Balys ruošiasi nustebinti savo žiemos kūriniu: artėjantį „drifto“ sezoną jis „skersą statys“ su šioje šakoje dar nematytu penktosios serijos BMW E60 modeliu.
„Drifter.lt“ komandos garaže ardomas Dariaus Balio BMW 5
„Drifter.lt“ komandos garaže ardomas Dariaus Balio BMW 5 / Giedriaus Matulaičio/Matulaitis.lt nuotr.

„Jeigu jį geriau išanalizavus mūsų nuomonė nepasikeis – kėbulas bus BMW E60“ – dar lapkričio mėnesį apie Airijoje užstrigusį automobilį Driftzone.lt portalui kalbėjo D.Balys. „Drifter.lt“ komandos feisbuko profilyje pasirodė nuotraukos, liudijančios, kad šis kėbulas jau parvyko į Lietuvą, o sekmadienį komandos mechanikai jau plušo jį ardydami.

Tikslių automobilio modifikacijų komanda viešai dar neskelbia, tačiau galima tikėtis „rimto“ modelio. Priminsime, kad D.Balys prieš tai kelerius metus važiuodavo taip pat su penktosios serijos, tačiau senesnį, E34, kėbulą turinčiu automobiliu. Variklių jis taip pat turėjo ne vieną – nuo V8 atmosferinio iš BMW M5 iki šešių cilindrų dvi turbinas turinčio trijų litrų agregato.

Didžiąją 2011-ųjų sezono dalį „Drifter.lt“ komandos narys sėkmingai dalyvavo įvairiuose čempionatuose („Rytų Europos driftingo čempionate“, „D1Sport driftingo čempionate“, „FXOpen“) su salotiniu BMW „penktuku“, kol vasaros pabaigoje jis buvo nupirktas Ukrainoje.

VIDEO: Dariau BMW E60 ardymas. I dalis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius