Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nemunring Winter Games“: išmokti vairuoti galima ir varžybose

Varžybos skirtos kiekvienam – tokį šūkį naudoja sprinto ir slalomo čempionatas „Nemunring Winter Games“. Kiekvieną lapkritį prasidedantis keturių etapų čempionatas lapkričio 27 dieną kviečia išmėginti save tikroje lenktynių trasoje – Kačerginės „Nemuno žiede“, rašoma pranešime.
„Nemunring Winter Games“
„Nemunring Winter Games“ / Luko Misiūno nuotr.

Tikra lenktynių trasa daug kam skamba baugiai, bet varžybų organizatoriai tikina, kad bijoti reikėtų ne mėgėjiškų varžybų, bet vairavimo gatvėje neturint pakankamai įgūdžių.

„Didelė dalis vairuotojų niekada nėra atsidūrę ekstremalesnėje situacijoje, kai reikia staigiau stabdyti, greitai pasukti, pajusti slystantį automobilį, o paslydus išlaikyti automobilio kontrolę savo rankose“, – teigia renginio organizatoriai.

Būtent specialiai paruoštos sprinto ir slalomo trasos su įvairiomis stabdymo zonomis padeda kiekvienam dalyviui tobulinti vairavimo įgūdžius ir geriau susipažinti su savo kasdieniniu automobiliu.

„Tam, kad semtis patirties būtų įdomiau, dalyvių laikai yra matuojami profesionalia laiko matavimo įranga, kuri leidžia matyti kiekvieną važiavimo įveikimo laiką. Taip galima pasivaržyti ne tik su kitais, bet ir su savimi, matant, kaip gėrėja važiavimų laikai“, ­– pasakoja renginio organizatoriai.

Taip pat dalyviai yra skirstomi į klases pagal automobilio varomuosius ratus, o pradedantiesiems dalyviams yra paruošta atskira naujokų klasė.

Pirmas šio sezono etapas vyks jau lapkričio 27 dieną. Daugiau informacijos galime rasti Nemunring Winter Games Facebook‘o paskyroje arba adresu www.wintergames.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius