Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo šiol „Mercedes“ F-1 komandos pavadinime – AMG vardas

„Mercedes“ komanda šiandien paskelbė, kad jos pavadinime nuo kito sezono puikuosis AMG vardas – ekipa oficialiai bus vadinama „Mercedes AMG Petronas Formula One Team“.
„Mercedes AMG Petronas Formula One Team“
„Mercedes AMG Petronas Formula One Team“ / Komandos nuotr.

AMG yra „Mercedes-Benz“ padalinys, besirūpinantis specialiomis aukščiausio pajėgumo šio gamintojo automobilių versijomis. Jos jau kuris laikas saugos bei medikų mašinų pavidalu tiekiamos ir „Formulei-1“.

Įtraukiant AMG vardą, bus pervadinta ne tik „Mercedes“ komanda, bet ir lenktynėms skirtus variklius ruošiantis padalinys Didžiojoje Britanijoje – jis bus žinomas kaip „Mercedes AMG High Peformance Powertrains“.

„Šios trys raidės asocijuojasi su aukščiausiomis technologijomis, sportiškumu ir jauduliu. Šis žingsnis – dar vienas strateginių „Mercedes“ įsipareigojimų „Formulėje-1“ ženklas“, – taip žinią komentavo automobilių gamintojo atstovas Norbertas Haugas.

„Labai didžiuojamės, šiandien pristatydami naują komandos pavadinimą. Tai dar labiau padidins mūsų identiteto veržlumą bei dar labiau sustiprins vienybę ekipos viduje“, – antrino komandos vadovas Rossas Brawnas.

„Gamykloje mes jau kuris laikas esame susikoncentravę į 2012-ųjų iššūkį. Turime labai aiškų tikslą – kitais metais rikiuotėje būti aukščiau“, – pridūrė jis.

Tvirtinama, kad AMG prie „Mercedes“ komandos prisidės ne tik savo vardu, bet ir ištekliais – specialusis automobilių gamintojo padalinys turėtų bendradarbiauti su ekipa kuriant įvairius techninius sprendimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius