Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuotykis, kurio su nekantrumu jau laukia per 80 ekipažų: 1000 kilometrų, kuriuos įveikti turės neįprasti automobiliai

Trys dienos ir tūkstantis kilometrų laukais, miškais ir žvyrkeliais. Tai didžiulis gyvenimo nuotykis kurio su nekantrumu jau laukia per 80 ekipažų. 1000 kilometrų – tokio ilgio distanciją per ganėtinai trumpą laiką įveiks ne gamyklose ruošti sportiniai automobiliai ar džipai, o dažniausiai ne pirmą, o kartais ir net ne antrą dešimtį metų skaičiuojantys automobiliai, rašoma pranešime.
„Baltyre Rat Race“ akimirka
„Baltyre Rat Race“ akimirka / Organizatorių nuotr.

Šio renginio keturračiai herojai – patys įvairiausi, ištraukti iš apdulkėjusių palėpių, prikelti galbūt paskutiniam nuotykiui ar nupirkti už keletą šimtinių eurų. O juos vairuos visi kas nebijo kasti savo mašinas iš smėlynų, stumti iš purvynų ar bandyti pravažiuoti atkarpą, kuri atrodytų įveikiama tik aukštos klasės technikai. Ekipažą sudaro vairuotojas bei šturmanas, o ant galinių sėdynių dažniausiai įsitaiso draugai ar šeimos nariai, nepabūgę kratytis tris dienas.

Šį savaitgalį festivalio karavanas pajudės iš Kauno ir važiuos į pajūrį, kur dalyviai ilsėsis ir pramogaus. Varžybų geografija palies ne tik Kauno ir pajūrio apylinkes, bet išsitęs iki pat Latvijos ir Rusijos pasienio. Trasos pačios įvairiausios – nuo plačių žvyrkelių iki seniai pamirštų laukų ar miškų keliukų.

Nuolatinė kelio savybių ir kokybės kaita padauginta iš šimtų kilometrų tampa tikru išbandymu žmogui ir mašinai, bet kartu tai ir nepamirštamas linksmas nuotykis.

Šis renginys nėra tik varžybos – tai visas festivalis. Po alinančios dienos automobiliuose, dalyviai galės atsipalaiduoti prie jūros kranto, kur įsikurs festivalio miestelis. Be gamtos malonumų vyks koncertas, bus gausybė pramogų. Taip, kad veiklos ras kiekvienas – kaip tikrame festivalyje.

Tiems kurie nori savo akimis išvysti veiksmą – Liepos 4 d., šeštadienį nuo 14 iki 18 val. galės atvykti į “BALTYRE.LT” purvo areną, kurioje bus įrengtas specialus greičio ruožas dalyviams.

Daugiau informacijos renginio tinklalapyje bei socialinio tinklo paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius