-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialu: L.Hamiltonas ir V.Bottas lieka su „Mercedes-Benz“ F1 komanda

Nors „Formulės 1“ sezonas tik įpusėjo, kai kurie pilotai jau užsitikrino darbo vietas ateinančių metų sezonui. Štai tai, kad lieka su „Mercedes-Benz“, paskelbė abi šios ekipos žvaigždės – ir Lewisas Hamiltonas, ir Valtteri Bottas.
F1 kvalifikaciją Austrijos GP laimėjo Valtteris Bottas
F1 kvalifikaciją Austrijos GP laimėjo Valtteris Bottas (dešinėje), o jį sveikina L.Hamiltonas (kairėje) / „Scanpix“ nuotr.

L.Hamiltonas apie tai, kad lieka komandos nariu ateinantiems dvejiems metams, pranešė dar prieš dieną. V.Bottas taip pat netruko pranešti, kad pasirašė kontraktą visam 2019 m. sezonui su galimybe pratęsti jį iki 2020 m.

28-erių metų suomis, prisijungęs prie „Mercedes-Benz“ 2017 m. pradžioje, šiemet jau laimėjo tris etapus ir komandai iškovojo penkias „pole“ pozicijas.

„Šiemet, kai ruošiausi visą žiemą, galėjau žengti nemažą žingsnį pirmyn, ir tikiu, kad galiu dar daugiau. Mes nedemonstruojame tokių sėkmingų lenktynių šiemet, tačiau komanda žino, kaip aš važiuoju, tad galimybę pratęsti kontraktą rodo pasitikėjimą manimi ir mano galimybėmis“, – V.Bottą cituoja F1.com.

Pilotas neslepia, kad jo tikslas – siekti kuo geresnių rezultatų, kad tuomet, kai „Mercedes-Benz“ teks apsispręsti dėl komandos sudėties 2020-aisiais, didelių klausimų jiems nekiltų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius