Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Omnitel 1000 km lenktynės“: Plačiai atvertos lenktynių klubo durys

Vidurvasaris nepagailėjo nei saulės, nei šilumos Palangoje prasidėjusių dešimtųjų „Omnitel 1000 km lenktynių“ dalyviams ir žiūrovams. Todėl daugelis aptarti renginio peripetijas, padiskutuoti apie komandų parengtį, lažintis kas laimės ar tiesiog sekti varžybas bendraminčių būryje, vis dažniau renkasi svetingai duris atvėrusį lenktynių klubą
Duris atvėrė lenktynių klubas
Duris atvėrė lenktynių klubas / Organizatorių nuotr.

Čia ekranuose jie turi ne tik galimybę sekti treniruočių ir kitą pasirengimo didžiausiam metų egzaminui procesą, iš arčiau pažvelgti į pretendentes į Miss „Omnitel 1000 km lenktynės“, atsigaivinti šaltais gėrimais, bet ir pačiam išbandyti lenktynių trasą, teigiama pranešime spaudai.

Šią galimybę klubo lankytojams teikia čia įrengta „rfactor“ žaidimo kompiuterinė versija. Tokia pati, kurią dar gerokai prieš varžybas norintys galėjo išbandyti lenktynių partnerio „Topo centras“ salonuose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Kaip ir ankstesniais metais, didžiausias antplūdis lenktynių klube laukiamas šeštadienį, kai renginys pasieks kulminaciją, o daugelis laisvadienį skirs būtent lenktynių ir jas lydinčių margaspalvių atrakcijų stebėjimui.

„Omnitel 1000 km lenktynės“ šeštadienį aplankys ir žiūrovus baigiamajame renginio koncerte linksmins geriausi šalies estrados meistrai ir grupės. Tarp jų – Vaida Genytė, Violeta ir Vilius Tarasovai, Merūnas,Radži, „69 danguje“, A. Bružas ir Karina, Stano, Šorena ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius