-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo, kodėl 1006 km lenktynėse nedalyvaus Ignas Gelžinis: pasisekė labiau nei M.Schumacheriui

Trečiadienį Palangos stadione vyksta techninė „Aurum 1006 km“ lenktynių apžiūra prieš didžiuosius startus. Jų metu lenktynininkai atlieka formalumus, pateikia reikiamus dokumentus, tikrinama jų automobilių ir drabužių homolagacija.

15min GAZAS žurnalistų komanda stadiono prieigose pasitiko lenktynininkus ir juos pakalbino.

Daugybės dėmesio sulaukė visi 28 ekipažai. Tačiau didžiausia mįslė – praėjusių metų nugalėtojai „Circle K milesPLUS Racing Team“. Intriguoja ne tik įsigytas naujesnis „Porsche 911 GT3 Cup Gen2“ automobilis (pernykštį pardavė Mantui Matukaičiui iš „Dynami:t“).

Daugelis gerbėjų pastebėjo, kad komandoje nėra Igno Gelžinio. „Circle K milesPLUS Racing Team“ pilotų sąrašas šiemet atrodo taip: Igną pakeitęs Oskaras Brazaitis drauge su komandos senbuviais Julium Adomavičium, Jonu Gelžiniu ir estu Ralfu Aronu.

VIDEO: „Aurum 1006 km“ techninė komisija Palangoje

Kas nutiko Ignui? Daugelis žino, kad Gelžiniai yra geležiniai žmonės tiesiogine ir perkeltine šio žodžio prasme. I.Gelžinis netgi dalyvauja pasaulinėse „Iron Man“ triatlono varžybose. Tad prieš mėnesį važiuodamas dviračiu Ignas labai nesėkmingai susidūrė su kita dviratininke. Griuvo labai nesėkmingai, patyrė galvos traumą. Visa laimė, kad apsaugojo šalmas, kuris nuo smūgio net skilo.

„Pasisekė labiau, nei Michaeliui Schumacheriui“, – apibendrino Jonas Gelžinis. Jis teigia, kad Ignas jaučiasi gerai ir jį Palangoje „netgi bus galima pačiupinėti“, nes lenktynininkas padės komandai stebėdamas lenktynes iš šalies.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius