Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palangos lenktynėse policija dalijo baudas dalyviams: užsižiūrėję smalsuoliai sukėlė avarijas

Trečiadienį Palangoje prasidėjo pirmieji „Aurum 1006 km“ lenktynių renginiai. Šalia miesto stadiono lenktynininkai praėjo techninę komisiją, vyko komandų prisistatymai.

Tačiau kiek netikėtai į uždarą, lenktynininkams skirtą aikštelę, su garsinėmis sirenomis ir švyturėliais įvažiavo kelių policijos pareigūnai.

Jie atvyko paskui komandos „Tarzanija“ automobilį „Audi S4“. Pareigūnai paaiškino, kad lenktynėse taip pat galioja kelių eismo taisyklės. Pasirodo, ši „Audi“ gatve važiavo ne su registracijos numeriais, o su reklaminiu, neva Vokietijoje išduotu numeriu „Tarzanija“. Kitaip tariant, su komandos reklama.

Komandos „Tarzanija“ nariai tvirtino neviršiję leistino greičio, pareigūnų akį patraukė tik neįprastas jų „registracijos numeris“. Pareigūnai, paauklėję lenktynininkus, išrašė jiems 15 EUR baudą. Komandos narių prašymų atsižvelgti į aplinkybes (skubėjo į komisiją, nespėjo uždėti numerių), pareigūnai nepaisė.

Ir čia pat nubaudė dar ir komandos KTK vairuotojus, BMW 325 CUP važiavusius be registracijos numerio. Pagal KET tokius automobilius reikia vežti tralu.

Tačiau, užsižiūrėję į lenktynininkų nuotykius, čia pat, pro stadioną Klaipėdos pl. važiavę trijų automobilių vairuotojai pateko į avariją ir dar labiau padidino spūstį.

VIDEO: „Aurum 1006 km“ lenktynių dalyviai sustabdyti policijos – puošdami automobilius pamiršo itin svarbią detalę

Akivaizdu, kad šį savaitgalį dėl lenktynių Palangoje gerokai suintensyvės eismas, tad spūstys kurorto prieigose garantuotos.

Visą informaciją apie lenktynes sekite specialiame 15min polapyje čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius