-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžys išlaiko tradicijas: vienuoliktą miesto gimtadienį iš eilės vyks automobilių slalomas

Artėjantį savaitgalį Panevėžys minės 519-ąjį miesto gimtadienį. Jau tradicine šventės renginių ciklo dalimi yra tapusios ir automobilių slalomo varžybos, kurias automobilių sporto klubas „Ladasport“ kartu su partneriais Pakruojo ASK čia rengs jau vienuoliktą kartą iš eilės.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Tomas Pošiūnas Photography nuotr.

Tradicinėmis tapusios ir miesto gimtadienio šventės renginiams paįvairinti skirtos lenktynės laikui bėgant keitė tiek savo vietą, tiek pobūdį, tačiau pastaruoju metu joms suteiktas aukščiausias įmanomas statusas.

Dalyviai jau keletą metų čia konkuruoja ne tik dėl taurių, bet ir dėl sezono taškų, kadangi Panevėžio gimtadienio metu vykstančios varžybos kartu yra ir Lietuvos automobilių slalomo čempionato dalis.

Rugsėjo 10-ą dieną įvyksiančios varžybos bus jau ketvirtasis šių metų kalendoriaus etapas iš šešių, o dalyviai prie starto rikiuosis jiems jau puikiai pažįstamoje J.Janonio gatvės atkarpoje netoli motokroso trasos.

Šiame etape paaiškės ne tik greičiausi dalyviai skirtingose klasėse, bet ir didžiojo prizo – oficialios „Toyota“ automobilių atstovybės Panevėžyje UAB „Auresa“ įsteigtos taurės laimėtojas. Šis trofėjus bus įteiktas absoliučiai greičiausiam dalyviui.

Paraiškas dalyvauti čia jau pateikė beveik trys dešimtys sportininkų, kurie lenktyniaus priekine, galine, abiem ašimis varomų automobilių klasėse, Moterų, Jaunių ir Laisvosiose įskaitose.

Registracija į varžybas vis dar vyksta www.finisas.lt sistemoje. Organizatoriai tikisi, jog norinčių pretenduoti tiek į pagrindinį trofėjų, tiek į atskirų klasių apdovanojimus atsiras ir dar daugiau.

Tradiciškai Lietuvos automobilių slalomo čempionato dalyviai per dieną turės įveikti dvi skirtingas trasas, o visi keturi važiavimai bus įskaitiniai ir lems galutinę poziciją.

Į renginį taip pat kviečiami ir žiūrovai. Renginys jiems nemokamas. Varžybų pradžia numatyta 9.30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius