Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulio taurėje kitą savaitę startuosiantis Simas Juodviršis gins „nepralenkiamo europiečio“ titulą

Ar tai tik sutapimas jog Simas Juodviršis yra pirmasis „CIKFIA WORLD CUP 2012“ (Pasaulio taurėje) KZ2 klasės dalyvių sąraše? Ir tai dar ne viskas – šioms varžyboms užsiregistravo 111 dalyvių, lietuvis startuos 101 startiniu numeriu...
„KZ2 WSK EURO“ varžybų startas
„KZ2 WSK EURO“ varžybų startas / Organizatorių nuotr.

Taigi, panevėžietis Simas Juodviršis jau šį sekmadienį „CIKFIA WORLD CUP 2012“ kartingo varžybose gins nepralenkiamo europiečio titulą.

Varžybos vyks Italijoje netoli Neapolio esančioje tarptautinėje Sarno kartingo trasoje. Lenktynių trasos ilgis 1681 m. Į finalą paklius tik 34 sportininkai. Iš paguodos finalo tik 6 lenktynininkai turės šansą  kovoti dėl nugalėtojo vardo.

Finale sportininkai turės įveikti net 18 šios trasos ratų. Visą šį atstumą dalyviai įveikia važiuodami pagal laikrodžio rodyklę.

Tai greita trasa, tačiau čia lietuvis jau ne kartą dalyvavo varžybose šiame sezone bei nemažai treniravosi kartu su „Energy corse“ komandos draugais. Žinoma, šiose varžybose dalyvaus patys stipriausi lenktynininkai iš viso pasaulio, tačiau jie visi turbūt žino ir naujoko Simo Juodviršio pavardę. Dalyvaujančios komandos taip pat pačios stipriausios – CRG, „Tony kart“, „Danilo Rosi“ ir pan.

Komandos varžosi netik dėl garbės bet ir dėl prizų, kuriuos suteikia šių varžybų rėmėjai – pirmosios vietos laimėtojui 750 eurų, degalų kuponas 25 litrams bei įspūdingo dydžio taurės.

Be abejones, susirinks ir daug žiūrovų. Lietuvos palaikymo komanda šį kartą kukli, bet visi likusieji namie turės galimybę stebėti vaizdo reportažus iš trasos internetu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius