Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penki svarbiausi ketvirtojo Dakaro greičio ruožo įvykiai

Ketvirtasis Dakaro greičio ruožas buvo lemtingas dar vienam Lietuvos ekipažui. Šiandien iš kovos pasitraukė Benediktas Vanagas. Tačiau įvykių buvo ir daugiau. Kviečiame su jais susipažinti.
Benedikto Vanago „Hilux“ po avarijos Dakare
Benedikto Vanago „Hilux“ po avarijos Dakare / @majd.iswed nuotr.

VISOS DAKARO NAUJIENOS IR REZULTATAI

Benediktas Vanagas po patirtos avarijos traukiasi iš Dakaro

Vakar iš Dakaro dėl technikos gedimo pasitraukė keturratininkas Laisvydas Kancius. Šiandien panašus likimas ištiko automobilių įskaitoje lenktyniaujantį Benediktą Vanagą. Jis ketvirtojo greičio ruožo pradžioje, itin greitoje vietoje patyrė avariją ir keturis kartus vertėsi. „Toyota Hilux“ buvo smarkiai suniokotas, todėl komanda pranešė, kad Dakaras jiems baigtas.

Plačiau apie tai skaitykite čia.

Arūnas Gelažninkas ir toliau lyderiauja „vienišių“ klasėje

A.Gelažninkas sėkmingai pasiekė ilgiausio Dakaro greičio ruožo finišą. Preliminariais rezultatais bendroje įskaitoje jis 28, „vienišių“ klasėje vėl pirmas. Vos finišavęs Arūnas pasakojo, kad diena buvo gera. Motociklininkas pasakojo, kad šiek tiek tik pavargo akys, nes buvo labai didelis greitis.

„Nors ilgiausia diena, bet jaučiuosi geriau nei po vakarykščio greičio ruožo. Labai greitas“, – sakė A.Gelažninkas.

Plačiau apie tai skaitykite čia.

Antra „Misterio Dakaro“ nesėkmė

Techninių problemų su automobiliu šiandien turėjo misteris Dakaras Stephane`as Peterhanselis. Dakaro organizatoriai skelbė, kad ekipažo „Audi“ po šuolio lūžo amortizatorius, o smarkus smūgis į žemę pažeidė automobilio ventiliatorius ir radiatorių.

Tai jau antroji Stephane`o Peterhanselio nesėkmė prie „Audi RS Q E-Tron“ vairo. Dakaro pradžioje Dakaro legenda sustojo dėl nulaužto galinio rato ir baigė kovą dėl nugalėtojo vardo.

Plačiau apie tai skaitykite čia.

Rokas Baciuška demonstruoja stabilumą

Jauniausiam lietuviui Dakare Rokui Baciuškai pavyko sėkmingai įveikti patį ilgiausią Dakaro greičio ruožą, kuris buvo paskutinis ne vienam sportininkui. Preliminariais rezultatais R.Baciuška tarp motobagių penktas.

Plačiau apie tai skaitykite čia.

Nesustabdomas lietuvių „ConnectPay Racing“ sunkvežimis

Šiandien įspūdingą tempą pademonstravo Lietuvos komanda „ConnectPay Racing“, pirmoji išdrįsusi startuosi sunkvežimių klasėje. Ilgiausiame Dakaro greičio ruože Vaidoto Paškevičiaus, Slavomir Volkov ir Tomo Gužausko trijulė parodė 10-ą laiką, lyderiams nusileisdami 35 min.

Ekipažas šiandien didesnių problemų neturėjo ir nuo starto iki finišo nuolat gerino savo pozicijas. Jiems pavyko aplenkti ir vieną iš klasės etalonu laikomų „KAMAZ Master“ ekipažų.

Plačiau apie tai skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius