-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Perimetrą“ įpusėjusi „CFMOTO Factory Racing Team“ ekipa ruošiasi kilti į lemiamą kovą

Penktadienį „Autoaibė Lithuanian Baja – Perimetras“ dalyviai toliau tęsia lietuvišku Dakaru vadinamas varžybas. Iki finišo likus vos dviem greičio ruožams savo pozicijas čia stiprina „CFMOTO Factory Racing Team“ ekipa, kol kas važiojanti stabiliai, rašoma pranešime.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Komandos nuotr.

Po šešių greičio ruožų Antano Kanopkino ir Jono Kindurio tandemas SxS klasėje klasifikuojamas trečioje vietoje iš aštuonių motobagiais lenktyniaujančių ekipažų. Žinant tai, kad „CFMOTO Factory Racing Team“ duetas važiuoja su „ZFORCE 1000 SPORT“ modeliu ir bando įkąsti gerokai pranašesnę techniką naudojantiems dalyviams, toks rezultatas yra itin džiuginantis.

VIDEO: „CFMOTO Factory Racing Team“ ekipos trečioji diena „Perimetre“

„Labai šaunūs greičio ruožai. Ypač pirmame ir antrame penktadienio ruože buvo daug tramplinų, daug vietų, reikalaujančių techniško važiavimo. Trečiame greičio ruože jau buvo daugiau tiesių atkarpų, kur jau reikėjo maksimalaus greičio.

Komandos nuotr./Varžybų akimirka
Komandos nuotr./Varžybų akimirka

Kai kur susimažinome slėgį padangose, kad padidintume sukibimą. Aišku, padidėjo rizika prakirsti padangą, bet stengėmės nekarpyti kampų ir kol kas sėkmingai judame link paskutinės „Perimetro“ dienos“, – po penktadienio greičio ruožų kalbėjo motobagį vairuojantis Antanas Kanopkinas.

Be didesnių nesklandumų diena klostėsi ir keturratininkui Adomui Gančieriui. Jis pabrėžė, kad kai kurie greičio ruožai buvo išties klastingi, tačiau kritinių klaidų išvengti pavyko. Po šešių greičio ruožų lenktynininkas klasifikuojamas antroje vietoje, o nuo pirmosios vietos jį skiria dvi minutės.

Komandos nuotr./Varžybų akimirka
Komandos nuotr./Varžybų akimirka

„Šiandien buvo labai gražūs greičio ruožai Druskininkų rajone. Įdomūs, su daug posūkių ir daug navigacijos ypatybių. Pirmame ruože buvau pirmas, antrame – paskutinis, o trečiame – antra pozicija. Šiaip pasirodymą vertinu puikiai, nes tikrai buvo ką šiandien veikti“, – kalbėjo „CFMOTO CFORCE 1000“ keturračiu ATV įskaitoje besivaržantis Adomas Gančierius.

Šeštadienį dalyvių laukia paskutiniai du greičio ruožai, po kurių paaiškės, kas taps šio lietuviško Dakaro nugalėtojais ir prizininkais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius