Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmąją „Neste Dream 2 Drive“ savaitę dominavo kauniečiai

Balandžio viduryje prasidėjęs pirmasis Lietuvos virtualių žiedinių lenktynių čempionatas „Neste Dream 2 Drive“ jau pritraukė daugiau nei tūkstantį virtualių lenktynių entuziastų. Simboliškai keturis greičiausius laikus šiuo metu demonstruoja lenktynininkai iš Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos.
„Neste Dream 2 Drive“ čempionatas
„Neste Dream 2 Drive“ čempionatas / Egidijaus Babelio nuotr.

Per pirmąją projekto „Neste Dream 2 Drive” savaitę virtualioje Poznanės „Tor Poznan“ trasoje savo reakciją ir jėgas išbandė 169 lenktynininkai. Lyderių pavardės TOP 16 lentelėje keitėsi taip greitai, kad greičiausieji pretendentai pirmąją vieta pasidžiaugdavo tik pusdienį. Kol buvo rašomos šios eilutės TO3 lentelė spėjo pasikeisti dukart. Šiuo metu principinė kova yra užvirusi tarp Andriaus Šliumbos iš Kauno (1:45.754), kito kauniečio Pauliaus Dunausko (1:45.880) ir Klaipėdos garbę ginančio Mato Mendelio (1:45.920). Jei lenktynės vyktų realybėje, žiūrovams atrodytų, kad varžovai finišo liniją kirto vienu metu, mat juos skiria tik dešimtosios sekundės dalys.

Visi trys lyderiai perlipę psichologiškai svarbią 1.45 min. ribą. Šis trejetukas dar gali keistis, mat kiekvienas užsiregistravęs dalyvis turi po 3 bandymus įrodyti, kad būtent jis yra pasiruošę patekti į TOP 16 lentelę. 16 greičiausiųjų lenktynininkų pateks į kitą etapą ir kovos dėl čempiono titulo bei patekimo į profesionalią „Tauras Racing“ lenktynių komandą, su kuria dalyvaus „Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynėse.

Egidijaus Babelio nuotr./„Neste Dream 2 Drive“ čempionatas
Egidijaus Babelio nuotr./„Neste Dream 2 Drive“ čempionatas

„Neste Dream 2 Drive” čempionato organizatoriai ragina visus užsiregistravusius nesnausti ir išnaudoti visus 3 bandymus. Ypatingai turėtų suklusti kauniečiai, nes nuo gegužės mėnesio atranka bus tęsiama tik Vilniaus ir Klaipėdos „Simuliatorių akademijose“.

Visas projekto naujienas rasite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius