-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmoji „Hunt the Wolf“ diena: lietuviai – lyderių gretose

Pirmasis keturračių motociklų bekelės varžybų „Hunt the Wolf“ etapas lietuviams buvo sėkmingas. Pačioje stipriausioje „Extreme“ klasėje lenktyniaujantis Mindaugas Lelys finišą pasiekė šeštoje vietoje, o „Crossover“ įskaitoje besivaržantys Tomas Kaubrys bei Antanas Kanopkinas kartu su varžovais dalijasi 4-8 vietas.

„Startas vėlavo apie pusvalandį, bet čia visi prie to įpratę – nieko nenustebino. Mindaugas Lelys visą laiką važiavo kartu su lyderiais, tačiau pirmą kartą šiose varžybose dalyvaujantis sportininkas padarė kelias klaidas, viena kurių – salto per priekį. Nors po klaidų varžybas pavyko tęsti, jos neleido varžytis dėl pirmųjų pozicijų“, – apie pasirodymą pirmame „Hunt the Wolf“ etape pasakojo „ATV Fanai Racing Team“ komandos atstovas Simas Jaskutėlis.

„Extreme“ klasės pirmame etape greičiausi buvo rumunai Radu Lungu ir Mihai Concioiu. M.Lelys nuo jų atsiliko 35 minutėmis. „Crossover“ klasėje greičiausias buvo Calle Elfveras, o greičiausi lietuviai jam pralaimėjo 11 minučių. Mažiausiai patyrusių dalyvių „Adventure“ klasėje taip pat varžosi du lietuviai: Adomas Gančierius ir Domas Grunskis. Jie pirmame tape finišavo rinkiuotės uodegoje ir tikslūs rezultatai dar nėra žinomi.

„Crossover“ klasėje iš viso dalyvauja keturi lietuviai. Pirmojo etapo starte jie visi važiavo lyderių gretose, tačiau vėliau du iš jų paklydo: varžybų trasa buvo išdėliota aštuoneto forma, tad Paulius Vaišneideris ir Mindaugas Veiveris nuvažiavo neteisinga kryptimi. P.Vaišneideris greitai suprato klaidą, apsisuko ir finišą pasiekė 13-as, o M.Veiveris buvo diskvalifikuotas iš dienos etapo, tačiau galės dalyvauti likusiuose.

Visų sportininkų motociklai sveiki: nors virtimų ar griuvimų ant šono nebuvo išvengta, tačiau sunkiai pataisomų pažeidimų pavyko išvengti. Žmonės taip pat apsiėjo be sužalojimų, vienintelis A.Kanopkinas po dienos etapo skundėsi rankos skausmais, kurie nerimo kėlė dar Lietuvoje.

P.Vaišneideris juokavo, kad kaip pirmąją dieną, tai krūvis nemenkas, tačiau antrąją turėtų būti dar sunkiau.

VIDEO: Pirmoji „Hunt the Wolf“ diena: lietuviai – lyderių gretose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius