Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po puikaus tempo Fernando Alonso išlieka kuklus

Fernandas Alonso po Australijos GP lenktynių penktadienio treniruočių, kuriose užfiksavo pirmąjį ir trečiąjį laikus, teigė, jog vis dar nežino, koks yra „Ferrari“ komandos pajėgumas.
Fernando Alonso
Fernando Alonso / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dukart pasaulio čempionas turėjo garbę pradėti penktadienio treniruotes, kurių pirmoje dalyje buvo nepralenkiamas. Ispanas taip pat buvo greitas ir kitame važiavime, nusileisdamas „Mercedes“ ekipos pilotams pusę sekundės.

„Pirmosiose sezono lenktynių treniruotėse visada būna daugiau jaudulio. Tai yra čempionato startas ir lūkesčiai, kaip sėkmingai padirbėjome žiemos metu“, – kalbėjo F.Alonso.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Fernando Alonso
AFP/„Scanpix“ nuotr./Fernando Alonso

Pasak piloto, diena klostėsi sėkmingai, nors netrūko jaudulio dėl naujųjų taisyklių. Nepasaint geros savaitgalio pradžios, „Ferrari“ ekipos lenktynininkas išlieka kuklus ir nelygina komandų pajėgumo.

„Labai padėjo minkštų padangų naudojimas, pagreitėjo laikai, tačiau vis dar neįmanoma tiksliai pasakyti, kokie greiti mes esame. Įprastai penktadienio treniruočių rezultatai labai daug nereiškia. Turime palaukti akimirkos, kai visi važiuos vienodomis sąlygomis“, – teigė F.Alonso.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius