-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po triumfo Dakaro ralyje Rokas Baciuška tapo „Jeep“ ambasadoriumi

Pirmą kartą Lietuvos automobilių sporto istorijoje į mūsų šalį parvežęs beduino statulėlę, kurią gauna Dakaro ralio prizininkai ir tapęs geriausių Dakaro ralio naujoku, tauragiškis Rokas Baciuška vos grįžęs į Lietuvą sulaukė vieno itin malonaus skambučio, rašoma pranešime.
Rokas Baciuška tapo „Jeep“ ambasadoriumi
Rokas Baciuška tapo „Jeep“ ambasadoriumi / Justo Lengvino nuotr.

Oficialus „Jeep“ automobilių atstovas Lietuvoje, įmonė „Autobrava Motors“ pakvietė Roką tapti šios legendinės automobilių markės ambasadoriumi Lietuvoje.

„Mums pasirodė, kad tai labai simboliška – legendinis, bendriniu pavadinimu tarp visureigių tapęs „Jeep“ ir sunkiausių pasaulyje bekelės lenktynių prizininkas, geriausią pasiekimą mūsų šalyje iškovojęs sportininkas yra tiesiog idealus tandemas,“ – apie savo pasirinkimą sakė UAB „Autobrava Motors“ direktorius Gintas Bliuvas.

Legendiniai „Jeep“ pastaraisiais metais kardinaliai atsinaujina – pakeitė savo įvaizdį, tampa jaunatviškesni ir gerokai ekologiškesni. O Rokas Baciuška puikiai atspindi tipinį tokio automobilio vairuotoją – jaunatvišką, aktyvų gyvenimo būdą propaguojantį, mieste gyvenantį bet nevengiantį keliauti jaunuolį.

Rokui Baciuškai bus skirtas plug-in tipo hibridinis „Jeep Compass“ padidinto pravažumo automobilis. Tai nedidelis, kompaktiškas, jaunatviškai atrodantis, ekologiškas, tačiau tuo pat metu ir neblogu pravažumu pasižymintis automobilis.

„Visada galvojau, kad man reikia džipo, o kas gali būti geriausias džipas, jeigu ne „Jeep“ automobilis,“ – atsiimdamas raktelius nuo naujutėlaičio automobilio sakė Rokas Baciuška.

Jaunam lenktynininkui, kai būna Lietuvoje, tenka nemažai keliauti, nes jis gyvena Tauragėje, o nuolatinis bendravimas su partneriais, žiniasklaida, treniruotės, vyksta visoje Lietuvoje. Ir nors didelę dalį laiko jis vairuoja mieste, dažnos kelionės lemia, kad automobilis turi būti tuo pat metu ir ekonomiškas, ir kompaktiškas, tačiau kartu ir patogus kelionėse.

Negana to, visa Baciuškų šeima (Rokas, jo tėtis ir vyresnysis brolis Rytis) yra aistringi medžiotojai, todėl gan dažnos kelionės užpustytais ar sunkiau pravažiuojamais keliais yra šeimos kasdienybė.

„Kol kas man šis automobilis tinka idealiai, tačiau po keleto mėnesių eksploatacijos bus įdomu pasidalinti įspūdžiais, esu įsitikinęs, kad jis pateisins mano lūkesčius. Savo ruožtu pasistengsiu nenuvilti ir garbingai atstovauti „Jeep“ gamintoją Lietuvoje. Manau šis bendradarbiavimas bus ilgas ir produktyvus,“ – pasirašydamas sutartį džiaugėsi Rokas Baciuška.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius