Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjus daugiau kaip metams po Michaelio Schumacherio traumos jo gerbėjai dar turi vilčių

Praėjo daugiau kaip metai po daugkartinio F-1 čempiono Michaelio Schumacherio slidinėjant patirtos galvos traumos, po kurios jis buvo paniręs į komą. Nors šeima ir artimiausi žmonės stengiasi labai ribotai skleisti informaciją apie jo sveikatą, jo gerbėjai vis dar tikisi išgirsti gerų žinių apie M.Schumacherio sveikatą.
Michaelis Schumacheris
Michaelis Schumacheris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia portalas vinereport.com, sportininko gerbėjai palaikymo žinutes socialiniuose tinkluose skleidžia su grotažyme (angl. – hashtag) #keepfightingmichael (nenustok kovoti, Michaeli, – liet.).

Sportininko vadybininkė Sabine Kehm leidiniui „Sport-Informations-Dienst“ dar gegužę teigė: „Esame laimingi, kad jo sveikata gerėja. Jis patyrė labai sunkią galvos traumą. Sveikimas užtruks labai ilgai“.

Naujausi duomenys iš M.Schumacherio gydytojo buvo pateikti tik lapkritį, kai atskleista, kad sportininkas daro progresą, tačiau pažymėta, kad atsigauti dar prireiks laiko.

„Viskas kaip ir kitiems pacientams tokiu atveju. Mes kalbame apie metų skalę nuo vienerių iki trejų, todėl turime turėti kantrybės“, – sakė gydytojas Jeanas Francois Payenas.

Pranešta, kad šeima M.Schumacherio gydymui išleidžia apie 100 tūkst. svarų arba 157 tūkst. dolerių per savaitę. Leidinio „Health24“ duomenimis, sportininko žmona Corinne pardavė dalį savo turto, kad galėtų sumokėti išlaidas, kurias reikia skirti M.Schumacherio gydymui.

Moteris žiniasklaidai atskleidė pardavusi vyro privatų lėktuvą ir vasarnamį Norvegijoje, nes jos vyras „niekada visiškai neatsigaus ir tuo nebesimėgaus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius