Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasideda paskutinė F-1 bolidų bandymų sesija

Šiandien, ketvirtadienį, Barselonoje (Ispanija) prasideda paskutinė prieš „Formulės-1“ čempionato pradžią bolidų bandymų sesija, kurioje dalyvaus bent 10 iš 12 komandų.
Sebastianas Vettelis, „Red Bull“
Sebastianas Vettelis, „Red Bull“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Treniruotes tikrai praleis „Marussia“ komanda, kurios naujasis bolidas vis dar nepraėjo avarijos bandymų ir pirmą kartą trasoje greičiausiai bus išmėgintas tik Australijoje.

Vargu ar pamatysime ir HRT ekipą – nors šios bolidas jau įveikė visus būtinus patikrinimus, abejojama, ar komanda spės jį iki galo paruošti bandymams. Pati komanda, panašu, nepraranda vilties važiuoti bent sekmadienį, paskutinę treniruočių dieną.

Iš pradžių norėjusios diena vėliau pastumti savo bandymų grafiką „Ferrari“ ir „Red Bull“ komandos, vėliau, Tarptautinei automobilių federacijai (FIA) uždraudus bandymus savaitę prieš pirmojo etapo savaitę, buvo priverstos pakeisti savo planus ir visas keturias dienas treniruosis kartu su kitomis ekipomis.

Primename, kad pirmosios šių metų „Formulės-1“ čempionato lenktynėse Australijoje įvyks kovo 18 d. Iki pirmųjų treniruočių Melburno trasoje – jau vos dvi savaitės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius