Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasideda trečiasis Dakaro etapas – sportininkų laukia 200 km etapas

Trečiasis Dakaro maratono etapas popietę Lietuvos laiku prasidėjo motociklininkams ir keturračiams, o 15.51 val. į trasą pajudėjo ir pirmasis automobilio ekipažas – Sebastienas Loebas su Danieliu Elena. Praėjus valandai po pirmojo starto, į trasą pajuda ir trys lietuviški ekipažai.
Vaidotas Žala ir Saulius Jurgelėnas
Vaidotas Žala ir Saulius Jurgelėnas / Tomo Markelevičiaus/15min.lt nuotr.

Vaidotas Žala su Sauliumi Jurgelėnu, pirmadienį pademonstravę geriausią rezultatą tarp lietuvių, antradienį lenktynes pradeda 16.54 val. Antanas Juknevičius su Mindaugu Slapšiu – 16.55, o Benediktas Vanagas su Sebastianu Rozwadowskiu – 17.05.

Antradienį lenktynininkai turės įveikti 201 km ilgio greičio ruožą, kuris dėl lietaus buvo sutrumpintas – pradinis greičio ruožo ilgis buvo 314 km. Sportininkų laukia siauri serpentinų keliai, primenantys klasikinio ralio trasas, tad pranašumą čia turi daug patirties ralyje turintys sportininkai.

Lietuviai lenktynes pradės atnaujinę ir sutvarkę automobilius, vieninteliam Benedikto Vanago „Toyota Hilux“ sugedo valytuvų variklis, tad lenktynininkas turės verstis be jų. Organizatoriai įspėjo sportininkus, kad trasoje lenktynių metu gali lyti, tad važiavimas neveikiant valytuvams gali būti sudėtingas.

Žemiau galite sekti greičiausių Dakaro dalyvių ir lietuvių rezultatus. Norint pamatyti ekipažų rezultatus įvairiuose greičio ruožo kontrolės punktuose, reikia stumti horizontalųjį slankiklį į dešinę.

Peržiūrėti turinį naujame langehttp://lt.dakar.rally-video.eu/times/embed?type=cars&tracking=333,366,390&top=10&stage=4

Rezultatų šaltinis: Rally-video.eu 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius