-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Prasideda žiemiškų „NemunRing Winter Games“ varžybų sezonas

Daugiau nei šimtas – tiek žmonių užsiregistravo į jau tradiciniu tapusio žiemos šypsenų generatoriaus – „NemunRing Winter Games“ – startą šį sekmadienį. Visgi organizatoriai žada ne tik išlaikyti tradicijas, bet ir naujovių.
Prasideda „NemunRing Winter Games“ sezonas
Prasideda „NemunRing Winter Games“ sezonas / Organizatorių nuotr.

Ateinantį sekmadienį nuo ankstyvo ryto Nemuno žiedo trasoje veiks dvi trasos: sprinto – norintiems išbandyti savo jėgas greitoje ir sudėtingoje trasos konfigūracijoje, ir slalomo, priminsianti automobilio dimensijas.

Trasą išbandyti galima bus ir sėdus į „Kartlandas Ring Taxi“ automobilio keleivio sėdynę. Šiam tikslui pasitelkto „Subaru Impreza WRX STI“ piloto vietą užims Ignas Gelžinis.

Naujovė, laukianti šiemet – kvietimas visiems, trasą įveikusiems su „Subaru”, išbandyti savo jėgas vidaus patalpų kartodrome „Kartlandas“.

Dar viena naujiena tai, kad pernai vykusį „Suzuki Cup“ šiemet pakeis „BMW Cup“.

„Praėję metai įrodė, jog yra žmonių, norinčių varžytis vienu automobiliu, ir taip įrodyti savo, o ne technikos gebėjimus, tačiau dažnai išgirsdavome pageidavimų trasą įveikti galine varoma ašimi varomu automobiliu. Į pageidavimus įsiklausėme ir visus šešis „NemunRing Winter Games“ etapus kviesime išbandyti savo jėgas ir už žiedinėms lenktynėms paruošto „BMW 328” vairo“, – pasakojo varžybų koordinatorius Jonas Šiaudikis.

Varžybas organizuojanti „Tėvas Racing“ komanda į nacionalinę trasą šaltuoju sezonu pakvies šešis kartus – šį sekmadienį startuos pirmasis etapas, varžybų finalas planuojamas vasario mėnesį.

„Jums tereikia automobilio ir šalmo – jeigu neturite nei vieno nei kito, abiejų nuomą galėsime pasiūlyti vietoje. Jeigu baiminatės klaidų, kurios gali baigtis sumaitotu automobiliu, visada galite žvilgtelėti į mūsų partnerio „Autoplius.lt“ skelbimų skiltį – nemaža dalis dalyvių savo žiemos „draugą“, kurio kėbulą palankstyti nebaisu. Žiema yra toks metas, kai automobilio galia nereiškia daug – svarbu meistriškumas ir geros padangos, tad bet koks ekonominės klasės bolidas bus tinkamas“, – tikino J.Šiaudikis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius