Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš skrydį į Lietuvą Vaidotas Žala prisipažino: į Dakarą važiavau kandžiotis

Vaidotas Žala ir Saulius Jurgelėnas – bene didžiausią pažangą Dakare padarę Lietuvos pilotai. Finišavę pirmą kartą karjeroje kaip „Agrorodeo“ komanda, jie iškart užėmė aukštą 18 vietą bendroje įskaitoje. Jei ne dykumoje lūžusi vairo traukė, apgadinusi ir kitus mechanizmus, jie būtų pretendavę į TOP 10.
Saulius Jurgelėnas ir Vaidotas Žala
Saulius Jurgelėnas ir Vaidotas Žala

SVARBU: 15min redakcijoje pasirodys ir į skaitytojų klausimus Vaidotas Žala ir Saulius Jurgelėnas atsakys sausio 26 d., 12 val.

Į Lietuvą Vaidotas, Saulius ir kiti komandos nariai parskrenda trečiadienį, sausio 24 d., 12.15 val., reisu iš Madrido. Ispanijos sostinėje jie praleido visą antradienį, bandydami atgauti jėgas po transatlantinio skrydžio, priprasti prie europietiškos laiko juostos ir susidėlioti mintis.

Aprimus Dakaro aistroms kalbėjomės su Vaidotu ir Sauliumi apie tai, kas rūpi daugeliui. Vaidotas atskleidė, kad pasiekti finišą Dakare jam nebuvo vienintelis tikslas. Į Pietų Ameriką jis važiavo, kaip pats sako, rimtai pasikandžioti. Ir įkando.

Paskutiniame greičio ruože jo dulkes teko uostyti pripažintam ralio meistrui Miko Hirvonenui. Vaidotas su Sauliumi demonstravo didelę spartą – patyrė, ką reiškia varžytis su pirmojo dešimtuko komandomis. Daugiau apie tai – interviu iš Madrido.

VIDEO: Vaidotas Žala: į Dakarą važiavau pasikandžioti

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius