Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pristatytas „Red Bull RB10“ F-1 bolidas

Jerezo (Ispanija) trasoje tęsiasi šių metų „Formulės-1“ bolidų pristatymo maratonas – savo techniką šį rytą atskleidė ir čempionai „Red Bull“, pademonstravę naująjį RB10.
„Red Bull RB10“
„Red Bull RB10“ / „Red Bull” nuotr.

Slėpė nuo konkurentų

Automobilis, kaip ir daugelis šių metų sporto atstovų, išsiskiria skruzdėdą primenančia ilga nosies atauga, tačiau, panašu, ekipos dizaineriai įdėjo pastangų, kad ši taip nekristų į akis kaip kitais atvejais.

„Red Bull“ komanda išlaikė savo paslaptingumą – bolidas techninio aptarnavimo juostoje buvo demonstruojamas tik 3 minutes, o po to mechanikai skubiai jį vėl uždengė nuo žurnalistų ir konkurentų akių.

„Red Bull” nuotr./„Red Bull RB10“
„Red Bull” nuotr./„Red Bull RB10“

Vokiečio ir australo tandemas

Ekipa šiemet toliau atstovaus paskutinius keturis „Formulės-1“ čempionatus laimėjęs Sebastianas Vettelis, o prie jo iš „Toro Rosso“ prisijungs australas Danielis Ricciardo, keičiantis karjerą sporte baigusį tautietį Marką Webberį.

„Red Bull” nuotr./Sebastianas Vettelis
„Red Bull” nuotr./Sebastianas Vettelis

„Dideli pokyčiai visoms komandoms, įskaitant ir mus. Manau, kad kelis paskutinius metus mes visuomet tam tikra prasme žinodavome, ko tikėtis, o šiemet viskas kitaip. Sunku deklaruoti kokius nors lūkesčius. Manau, kad svarbiausia pradėjus važiuoti bus perprasti bolidą, suprasti šio poreikius ir tuomet judėti pirmyn“, – pristatymo metu kalbėjo S.Vettelis.

„Red Bull” nuotr./Danielis Ricciardo
„Red Bull” nuotr./Danielis Ricciardo

„Manau, kad laukia labai įdomus ir pilnas iššūkių sezonas. Kelis paskutinius mėnesius to tikrai laukiau. Tai dar vienas didelis žingsnis ir mano karjeroje, ir – dėl visų taisyklių pakeitimų – ir komandai. Einame į naują teritoriją. Taigi, iššūkis visiems, bet mes pasiruošę ir gerai nusiteikę.“, – antrino D.Ricciardo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius