Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Baciuška po 10-o Dakaro etapo: vidury kopų buvo bloga pasidarę, tai truputį pabalęs

Dešimtasis Dakaro ralio greičio ruožas nebuvo lengvas lietuviams. Vaidotas Žala ilgai stovėjo, nes sugedo automobilis, Laisvydas Kancius ir Rokas Baciuška užleido lyderių pozicijas. Pastarasis teigė, kad kopose jau pajuto ir blogumą – teko giliai kvėpuoti ir save raminti.

Trečiadienį Rokas Baciuška finišavo ketvirtas, tačiau jis vis dar neužleidžia lyderio pozicijų ir tebėra pirmas, nuo artimiausio persekiotojo lenko Eryko Gochalo atitrūkęs daugiau nei 3 minutėmis.

Po finišo Rokas atrodė pavargęs, tačiau vis dėlto šypsojosi: „Viskas gerai. Viskas, kaip pasakyti, puikiai, bet tiesiog vidury kopų truputėlį buvo bloga pasidarę. Minimaliai, po to taip giliai pakvėpavau su mintim „tik neapsivemk“. Tai viskas gerai, truputį gal pabalęs.“

Jis tikino, kad ekipažas vėl išgyveno. O trumpu vadinamas greičio ruožas kopose buvęs sudėtingas.

„Nebuvo kada pailsėti, nebuvo tiesiųjų, aukštyn žemyn per kopas. Antro-trečio lygio kopos buvo. Rytoj dar ilgesnė diena, dar sunkesnė. Reziumė – viskas gerai, mašina atlaikė, šturmanas gerai dirbo“, – kalbėjo R.Baciuška.

Jis neslėpė, kad nenorėtų dvi savaites važiuoti per kopas. Tačiau esą organizatoriai likusioje dalyje jų žada, tai teksią viską apgalvoti ir važiuoti toliau.

„Rytoj maratonas, reikės pataupyti techniką“, – sakė Rokas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius