Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ralistas Martynas Samuitis dairosi naujos technikos

Lenktynininkas Martynas Samuitis dairosi naujos technikos. Su ja sportininkas žada važiuoti antroje Lietuvos Automobilių Ralio Čempionato (LARČ) dalyje.
M.Samuitis ir R.Šaučikovas
M.Samuitis ir R.Šaučikovas / Artūro Žuko nuotr.

Šiais metais antrą rezultatą pademonstravę pirmajame LARČ etape, Latvijos vicečempionai M.Samuitis ir R.Šaučikovas intensyviai ruošiasi ne tik artėjančiam Talsi raliui, bet ir 2016 m. tarptautiniams startams.

Šiemet Lietuvos čempionato antroje dalyje sportininkai planuoja pasirodyti su nauja technika. Pasak jų, tai vienas iš pasiruošimų etapų kitų metų sezonui. Iki šiol naudotą, tarptautinius reikalavimus atitinkantį, Lietuvoje gamintą ir prižiūrėtą „Mitsubishi Lancer EVO X R4“ sportininkai pardavė suomiams.

Komandos nuotr./„Wellman Rally Team“
Komandos nuotr./„Wellman Rally Team“

„WELLMAN Rally Team” komandos lenktynininkas M.Samuitis, kol kas neatskleidžia, ką yra nusižiūrėjęs. Bet atvirauja, kad jau atėjo laikas keisti techniką. Nors buvęs jų automobilis tarnavo be didesnių priekaištų.

Talsi ir Utenos raliuose dar planuojame startuoti su tarptautinę N4 klasę atitinkančiu „Mitsubishi“ automobiliu.

„Naujas automobilis yra naujas automobilis. Ruošiamės kitų metų sezonui, kuriame vėl didinsime tarptautinių varžybų skaičių.  Todėl techniką atnaujinti ir prie jos priprasti turime iš anksto. Talsi ir Utenos raliuose dar planuojame startuoti su tarptautinę N4 klasę atitinkančiu „Mitsubishi“ automobiliu, o su nauja technika planuojame pasirodyti jau „300 Lakes Rally“, – sakė „WELLMAN Rally Team“ komandos lenktynininkas.

Artūro Žuko nuotr./M.Samuitis ir R.Šaučikovas
Artūro Žuko nuotr./M.Samuitis ir R.Šaučikovas

Praėjusiais metais M.Samuitis ir R.Šaučikovas daugiausia lenktyniavo už Lietuvos ribų.

Lenktynininkai sėkmingai pasirodė Europos ralio čempionato etapuose Latvijoje ir Estijoje, vicečempionais tapo Šiaurės Europos šalių bei Latvijos ralio čempionatuose. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius