Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Rally Classic“ antrą vietą iškovojęs D.Jocius kitiems metams ruošia dar didesnį planą

Druskininkuose įvykęs paskutinis ralio čempionato etapas sėkmingai susiklostė Deivido Jociaus bei Donato Zvicevičiaus ekipažui. Duetas ne tik neišvertė nė vienos tvoros, bet ir finišavo antroje vietoje.
Deividas Jocius
Deividas Jocius / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Po finišo D.Jocius tikino, kad ekipažas savo tikslus pasiekė ir iškovotas rezultatas duetą tenkina. Pilotas sakė, jog tiek jam, tiek šturmanui pavyko išvengti įtampos ir važiuoti savo tempu.

Važiavome pakankamai greitai, gal kai kur net per greit.

D.Jocius prabilo ir apie tai, jog antra pozicija Druskininkuose greičiausiai užtikrino jiems vietą ir ant viso sezono prizininkų pakylos.

„Manau, kad lūkesčius patenkinome. Esame čia, automobilis nesudaužytas. Nesame nusivylę. Važiavome pakankamai greitai, gal kai kur net per greit. Paskutiniame dope net nerizikavau, nes iki jo daugmaž mums viskas išsisprendė.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Ketvirtasis greičio ruožas
Tomo Markelevičiaus nuotr./Ketvirtasis greičio ruožas

Šie metai buvo įvairūs, bet džiaugiuosi, kad paskutines trejas varžybas finišavome antri. Metai buvo neblogi. Džiugu, kad juos baigėme sveiku automobiliu. Šiandienos ralis parodė, kad su šturmanu galime važiuoti ir dieną, ir naktį. Pavyko išvengti tos įtampos, kuri kitiems ekipažams šiandien kišo koją. Dėl tos įtampos lūžo automobiliai, pasipylė klaidos. Mes su įtampa susitvarkėme ir džiaugiuosi, kad užlipome ant finišo pakilos.

Čempionate buvo visko, baudų, užklimpimų. Buvo visko. Dar tiksliai negaliu pasakyti, bet manau, kad metų įskaitoje su Donatu taip pat būsime tarp trijų greičiausių ekipažų“, – kalbėjo D.Jocius.

Deividas Jocius užtikrino, kad kitais metais jį su Donatu Zvicevičiumi vėl bus galima išvysti lenktyniaujant. Lenktynininkas sako, jog kitiems metams bus dėliojamas dar didesnis planas, kuriame numatyta gerokai daugiau varžybų, nei ekipažas startavo šiemet.

„Kitiems metams turime planą. Jį pasilaikysime prie savęs kol kas. Galiu pasakyti tiek, kad jis bus didesnis, nei šių metų. Šiemet daug važiavome, lenktyniavome, todėl stengsimės formą gerinti ir važiuoti dar daugiau varžybų.

Dabar turime gražaus laiko pasiruošti kitiems metams ir atiduoti duoklę fanams ir rėmėjams.

Lenktyniausime turbūt tuo pačiu automobiliu. Jis nėra blogas. Mes jį tobulinome, mažinome svorį, dėjome naujausius amortizatorius. Ir, kaip matote, galime lenktyniauti ir važiuoti greitai, nelaukiant kitų ekipažų nesėkmių“, – kalbėjo D.Jocius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius