Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rebusas rokiškėnams: ar ralio žiūrovai atpažįsta lenktynininkus iš nuotraukų?

Šį savaitgalį Rokiškis ir jo rajonas drąsiai gali vadintis Lietuvos ralio sostine, kadangi šeštadienį ir sekmadienį čia vyks ketvirtasis Lietuvos automobilių ralio čempionato etapas „CBet Rally Rokiškis“. Prieš šias varžybas 15min nusprendė patikrinti, ar rokiškėnai bei į šį ralį atvykę miesto svečiai pažįsta ralio lenktynininkus.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Andriaus Lauciaus nuotr.

Visos ralio naujienos – greitai ir patogiai - gazas.lt arba čia.

Šiai užduočiai pasitelkėme keletą atspausdintų fotografijų. Jose buvo įamžinti trijų šalių lenktynininkai – latvis Janis Vorobjovs, suomis Teemu Asunmaa ir keturi lietuviai – Martynas Samsonas, Giedrius Notkus, Vladas Jurkevičius ir Dominykas Butvilas.

Pašnekovų šiai užduočiai laukėme Nepriklausomybės aikštėje prie informacijos centro, kuriame parduodami bilietai ir ralio žurnalai. Taip buvome garantuoti, kad į mūsų objektyvą pateks tie asmenys, kurie nors kiek domisi raliu ir ketina šį savaitgalį leisti laiką „CBet Rally Rokiškis“ greičio ruožuose.

Iš visų mūsų užduotį išbandyti sutikusių rokiškėnų buvo vos keli, kurie sugebėjo tiksliai įvardyti visų šešių pilotų pavardes. Dauguma pašnekovų identifikavo po kelis sportininkus, o kai kam sekėsi ir dar sunkiau – prireikė papildomų užuominų. Visgi buvo ir tokių, kuriems nepadėjo ir jos.

Nepaisant užduoties rezultato mūsų kalbinti rokiškėnai ir miesto svečiai tvirtino, kad yra nusiteikę puikiai praleisti laiką, o užsukę į serviso zoną jau atkreips dėmesį į tuos sportininkus, kurių nuotraukose jiems identifikuoti nepavyko. Vaizdo įrašą su šia apklausa rasite žemiau pateiktame vaizdo įraše.

VIDEO: Viktorina ralio žiūrovams

Dar viena 15min viktorina buvo pateikta ir „CBet Rally Rokiškis“ dalyviams. Čia sportininkai turėjo įvardyti visus šio ralio nugalėtojus absoliučioje įskaitoje nuo pat pirmojo ralio Rokiškio rajone 2017-aisiais. Šios apklausos rezultatus su nuotaikingu vaizdo įrašu galite rasti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius