-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rossas Brawnas: kaip Sebastianui Vetteliui seksis važiuoti silpnesniu bolidu?

Sebastianui Vetteliui laimėjus antrąjį iš eilės „Formulės-1“ čempiono titulą, dabar belieka laukti, kol vokietis atsidurs ne tokiame gerame bolide, pareiškė „Mercedes“ komandos vadovas Rossas Brawnas.
Sebastianas Vettelis
Sebastianas Vettelis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Brito nuomone, vokietis tikrai puikiai važiuoja geriausiu bolidu, tačiau neaišku, kaip jam sektųsi pilotuojant ne tokią puikią techniką.

Jo teigimu, gali būti, kad jaunasis pilotas ateityje imsis panašaus iššūkio, kokį po antrojo savo titulo 1995 m. pabaigoje pasirinko Michaelis Schumacheris, nusprendęs pereiti iš pergalingos „Benetton“ į tuomet ženkliai silpnesnę „Ferrari“ komandą.

„Manau, turie fantastišką lenktynininką geriausiame bolide. Toks junginys yra nenugalimas“, – taip dabartinę padėtį įvertino R. Brawnas.

„Bus įdomu stebėti Sebastiano vaidmenį, Sebastiano įtaką ir Sebastiano poziciją, kai jis turės galbūt ne patį geriausią bolidą, kai jis turės pasiekti, kad jo bolidas taptų geriausiu. Kai tai ateis, o tai tikrai ateis, tai bus visiškai kitas Sebastiano Vettelio karjeros etapas“, – pastebėjo „Mercedes“ komandos vadovas.

„Galbūt jis pats tai inicijuos, nes pereis į kitą komandą ir norės jos sėkmės. Sebastiano tokiu atveju lauks toks pat iššūkis, koks buvo ir Michaelio atveju – laimėjai du pasaulio čempiono titulus, kas toliau? Koks naujas iššūkis? Kur motyvacija?“, – teigė britas.

„Michaelį motyvavo perėjimas į „Ferrari“ ir sėkmės siekimas ten. Esu tikras, kad Sebastianas apie tai pagalvos, nes visi sutinka, kad Sebastianas važiuoja puikiai, bet turi fantastišką bolidą. Jo ambicijos gali nuvesti jį kita linkme, kas žino?“ – pridūrė jis.

Tiesa, bent kelerius artimiausius metus S. Vettelis turėtų lenktyniauti „Red Bull“ gretose – vokiečio sutartis su komanda galioja iki 2014 m. pabaigos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius