Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Loebas trasa lėkė sėdėdamas šturmano vietoje (video)

Penkis kartus pasaulio ralio čempionas Sebastienas Loebas turėjo progą pajusti tai, ką jaučia šturmanas per greičio ruožą. Didžiojoje Britanijoje vykstančio žymiojo renginio „Goodwood festival of speed“ metu prancūzas buvo vietos herojaus Kriso Meeke'o automobilio „Peugeot 207 Super 2000“ keleivis.
S.Loebas išmėgino ir keleivio vietą lenktynių automobilyje
S.Loebas išmėgino ir keleivio vietą lenktynių automobilyje. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kiek vėliau lenktynininkai persėdo į „Citroen C4 WRC“, kurį 1,5 kilometro ilgio miško greičio ruožu šįkart vairavo S.Loebas. „Krisas yra labai greitas – nepastebėjau didelio skirtumo tarp savo vairavimo stiliaus ir to, kaip vairuoja jis. Jis neabejotinai taps pasaulio čempionu ateityje“, – sakė Sebastienas.

K.Meeke'o taip pat gyrė kolega tapusį lenktynininką: „Dar niekada nebuvau taip atsipalaidavęs važiuodamas ralio automobiliu. Jis (S.Loebas) vairuoja taip, lyg tai būtų neįtikėtinai paprasta. Džiaugiuosi, kad ir jam patiko mano vairavimas, nes tai reiškia, kad judu tinkama linkme.“

„International rally challenge“ (IRC) čempionate K.Meeke'as yra neabejotinas lyderis – jis pirmųjų vairuotojų įskaitoje 6 taškais lenkia antroje vietoje esantį Freddy Loixą ir visuose finišuotuose šio sezono etapuose yra iškovojęs pergales.

VIDEO: Goodwood 2009 Festival of speed

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius