Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Samsonas Rally Rokiškis“ dalyviai suskubo susitvarkyti „popierinius“ reikalus

Liko vos viena diena iki Rokiškyje penktadienį prasidėsiančių „Samsonas Rally Rokiškis“ varžybų. Šią savaitę į Rokiškį plūsti pradėję dalyviai pirmuosius formalumus pradėjo dar trečiadienį vakare, kai duris atvėrė administracinė komisija, rašoma pranešime spaudai.
Administracinė komisija
Administracinė komisija / Organizatorių nuotr.

Didžiausio lenktynininkų srauto organizatoriai sulaukė ketvirtadienį ryte. Iki vidurdienio čia apsilankė didžioji dalis ekipažų. Pilotai ir šturmanai čia turėjo pateikti savo dokumentus, o organizatoriai juos aprūpino startiniais numeriais bei GPS įranga.

Administracinė komisija taip pat dar dirbs penktadienį. Rytoj joje bus laukiami tik sprinto čempionato dalyviai, tačiau didžioji jų dalis komisijoje jau apsilankė šiandien.

Organizatorių nuotr./Administracinė komisija
Organizatorių nuotr./Administracinė komisija

„Nė vienam dalyviui nereikėjo į administracinę komisiją eiti du kartus. Visi buvo pasiruošę, turėjo reikiamus dokumentus. Keli ekipažai tik patikslino kai kuriuos duomenis dėl klasių, kuriose lenktyniaus.

Viskas vyksta sklandžiai. Liko tik 26 lipdukų ir kelio knygų paketai“, - sakė administracinės komisijos atstovė Rūta Nedzelskienė.

Organizatorių nuotr./Administracinė komisija
Organizatorių nuotr./Administracinė komisija

Administracinėje komisijoje dalyviai galėjo iš arti pamatyti išskirtinius apdovanojimus, kurie bus skirti „Samsonas Rally Rokiškis“ prizininkams.

Taip pat čia buvo galima išvysti ir ankstesnių metų fotografijų ekspoziciją, kurioje publikuojamos fotografų Andriaus Lauciaus, Justo Kačerausko, Rimvydo Vaitkevičiaus, Valdo Čičinsko, Vytauto Žemaičio, Algirdo Dumskio bei Dace Janova nuotraukos.

Organizatorių nuotr./Administracinė komisija
Organizatorių nuotr./Administracinė komisija

Iškart po administracinės komisijos ekipažai pajudėjo į greičio ruožus civiliniais automobiliais. Jie iki pat 19 valandos galės užsirašinėti greičio ruožų stenogramas ir jas tikrinti.

Tuo metu komandų mechanikai veiklos turės jau ketvirtadienio popietę, nes privalės pristatyti automobilius į techninę komisiją. Ji prasidės 15 val.

Organizatorių nuotr./Administracinė komisija
Organizatorių nuotr./Administracinė komisija

„Samsonas Rally Rokiškis“ varžybų startas numatytas penktadienį Nepriklausomybės aikštėje. Dalyviai per starto arką važiuos 12.45 val., o prieš tai „Kubota“ žoliapjovių lenktynėse susikaus Vaidotas Žala ir Vytautas Švedas. Iškart po to ekipažai pajudės į greičio ruožus.

Pirmąją dieną jų lauks penki „dopai“, o antrąją jiems reikės įveikti dar 11. Iš viso ralyje startuos daugiau nei 80 dalyvių iš 10 šalių.

Daugiau informacijos apie ralį, jo programą, žemėlapius bei kitą informaciją galite rasti www.samsonasrally.com.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius