Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Samsonas Rally Rokiškis“ dalyvių automobiliai – techninės komisijos ekspertų rankose

Jau rugpjūčio 4-5 dienomis Rokiškyje įvyks dvi dienas truksianti vasaros ralio fiesta „Samsonas Rally Rokiškis“. Varžybose startuos per 70 ekipažų, kurių sąraše galima rasti dalyvių iš 13 šalių. Sportininkai čia varžysis ketvirtame Lietuvos ralio čempionato ir „Baltic Rally Trophy“ etape.
Techninė komisija
Techninė komisija / Andriaus Lauciaus nuotr.

Ketvirtadienį Rokiškyje jau buvo galima justi ralio savaitgalio šurmulį. Ryte ekipažai skubėjo į administracinę komisiją, kur baigė visus registracijos varžyboms formalumus, o vėliau savo automobilius pristatė techninei komisijai.

Nuo popietės iki vėlyvo vakaro vykusiame techniniame patikrinime sudalyvavo ne visi ekipažai. Kai kurios komandos nusprendė savo techniką komisarams pristatyti penktadienį ryte.

Andriaus Lauciaus nuotr./Techninė komisija
Andriaus Lauciaus nuotr./Techninė komisija

Techninės komisijos metu tikrinami ne tik automobiliai, jų atitikimas nustatytoms klasėms, bet ir saugumo įranga, šalmai, kombinezonai.

„Samsonas Rally Rokiškis“ varžybos prasidės penktadienį. 15.20 val. numatytas iškilmingas ralio atidarymas, o 15.40 prasidės pirmasis greičio ruožas. Pirmąją dieną vyks keturi greičio ruožai. Antrąją – dar aštuoni. Iškilminga apdovanojimų ceremonija Rokiškio dvare numatyta 20.30 val.

Daugiau informacijos apie greičio ruožus galima rasti http://www.samsonasrally.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius