Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sauber“ Jereze nesivaikė šlovės pustuščiais bakais

„Sauber“ ekipos piloto Marcuso Ericssono teigimu, jo atstovaujama ekipa šią savaitę Jereze vykusių bandymų metu nesivaikė šlovės ir dėmesio pustusčiais bakais.
Marcusas Ericssonas
Marcusas Ericssonas / „Scanpix“/HZ/PIXATHLON/SIPA nuotr.

Abu šveicarų komandos pilotai visas keturias dienas buvo greičiausiųjų trejete. Felipe Nasrui netgi pavyko užfiksuoti geriausią rezultatą tarp visų dalyvių antrąją bandymų dieną.

Abu sportininkai geriausius savo laikus pasiekė naudodami minkštos sudėties padangas. M.Ericssonas trečiadienį geriausią savo rezultatą užfiksavo įveikdamas 11 ratų distanciją. Tai reiškia, kad tuomet piloto bolido bakas tikrai nebuvo beveik tuščias.

„Scanpix“/HZ/PIXATHLON/SIPA nuotr./Marcusas Ericssonas
„Scanpix“/HZ/PIXATHLON/SIPA nuotr./Marcusas Ericssonas

„Mums tai buvo gana geri bandymai. Maloniai nuteikia tai, kad sugebėjome įveikti daug ratų ir neturėjome rimtesnių problemų. Man buvo įdomu pilotuoti bolidą pirmąją ir paskutinę bandymų dieną, kadangi taip galėjau pamatyti kokią pažangą padarėme per tą laiką“, – pasakojo „Sauber“ pilotas M.Ericssonas.

Pernai šveicarų ekipa nesugebėjo iškovoti nė vieno taško. M.Ericssonas 2014 m. gale išbandė senąjį „Sauber“ bolidą ir dabar teigia, kad naujasis yra akivaizdžiai geresnis.

James Moy Photography/„Press Association Images“ nuotr./Marcusas Ericssonas
James Moy Photography/„Press Association Images“ nuotr./Marcusas Ericssonas

„Sunku pasakyti, kadangi aš atėjau iš „Caterham“ ekipos, tad man tai gana didelis šuolis. Su bolidu buvo pasistūmėta į priekį. Šių metų automobilis yra tikrai geresnis. Jis stabilesnis tiek stabdant, tiek įveikiant posūkius. Taip pat manau, kad jėgainės srityje „Ferrari“ padarė nemenką pažangą. Tačiau mes vis dar nežinome koks yra kitų tikrasis pajėgumas“, – kalbėjo pilotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius