Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Saulės 2009“ ralio intrigos: sirgaliai rodė nuogus užpakalius (Roko Lipeikio komentaras, atnaujinta 13.20 val.)

15min.lt skaitytojas Tomas informavo apie ralyje „Saulė 2009“ nutikusį incidentą.
Žiūrovai savotiškai pasitiko lietuvių ekipažą
Žiūrovai savotiškai pasitiko R.Lipeikio ekipažą. / A.Milerio/andriausfoto.lt
Temos: 2 Saulė Ralis

Tomas teigia, kad tokia protesto forma  – tai nepasitenkinimas dėl nuolatos R.Lipeikio rašomų skundų. Tokia scena pasikartojo tris kartus skirtinguose greičio ruožuose.

Šioje nuotraukoje užfiksuoti keli nuolatiniai ralio žiūrovai, akivaizdžiai nesergantys už R.Lipeikį, ir prie jų prisidėję keli entuziastai.

A.Milerio/Andriausfoto.lt nuotr./Nuogi sirgalių užpakaliai
A.Milerio/Andriausfoto.lt nuotr./Nuogi sirgalių užpakaliai

Daugkartinio Lietuvos ralio čempiono Roko Lipeikio komentaras:

„Gaila, bet mes to nepastebėjom. Jiems tikriausiai neužteko supratimo, kur reikia stovėti, kad ekipažas juos pamatytų. Kitą kartą jiems reikėtų patarti atsistoti prie starto“, – juokais patarimus dalijo R.Lipeikis.

„Apie patį incidentą: net nežinau, ką pasakyti. Jie tikriausiai nebeturi svarių argumentų ir galbūt tokiu būdu  bando padaryti kažkokią įtaką įvykiams, – svarstė lenktynininkas. – Beje, mano žiniomis, vienas žmogus, prijaučiantis tai publikai, buvo susilažinęs iš nemažos sumos, jog mus aplenks Ramūnas Čapkauksas, tad gal jie taip bandė mus išmušti iš vėžių?“

„Matėme tikrai nemažai desperatiškų pastangų mums sutrukdyti. Nepagarbių replikų sulaukė ir mano dukra Inga, o kai suaugęs vyras ima spausti merginas, tai jau visai juokingai atrodo“, – stebėjosi tik Vytautui Švedui ralyje pralaimėjęs R.Lipeikis.

„Žinau, kas prisidėjo organizuojant šitą akciją, tačiau, kaip sakoma, nepagautas – ne vagis. Tikrai žinau, jog vienas iš tos akcijos dalyvių yra ralio dalyvis, turi LASF (Lietuvos automobilių sporto federacijos) licenciją. Keista, kad jie gali taip elgtis, o federacija į tai nereaguoja. Ralio į šviesią ateitį tai tikrai neatveš“, –  svarstė lenktynininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius