-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį „Nemuno žiede“ praūš „Kaunas Grand Prix“

Kur buvusios, kur nebuvusios ir po visas Baltijos šalis pakeliavusios Baltijos šalių čempionato lenktynės negali aplenkti Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasos ir šį savaitgalį visus lenktynių entuziastus kvies susirinkti būtent čia. Tradiciškai, kartu su BaTCC serija, įvyks ir Lietuvos čempionato ketvirtasis etapas, rašoma pranešime.
„Kaunas Grand Prix“
„Kaunas Grand Prix“ / Organizatorių nuotr.

Kaip teigia lenktynių serijos organizatorių atstovas Andis Meilands, į šią trasą – visuomet smagu sugrįžti: „Čia vyrauja ypatinga aura ir visuomet žinome, kad lenktynės „Nemuno žiede“ bus ypatingos. Dalyviai visuomet laukia etapo čia, laukiame ir mes. Lygiai taip pat ir šį kartą, atvykstame nusiteikę puikiam etapui ir renginiui, tikėdamiesi daug smagių akimirkų ir nepakartojamų lenktynių“.

Standartiškai, renginys turės du pagrindinius akcentus: „BMW 325 Cup” serijos dalyvių kovas ir „Nankang Endurance Academy“ dviejų valandų lenktynes.

Trumpųjų nuotolių lenktynėse planuoja važiuoti net 61 sportininkas, iš jų – 37 planuoja važiuoti kvapą gniaužiančioje „BMW 325 Cup” serijoje. Kaip ir visuomet, ši klasė privilioja itin gausų dalyvių skaičių ir žada nepakartojamas kovas. Jų tarpe – lietuviai, latviai, estai ir net prancūzas.

Labai gausus sportininkų desantas iš Lietuvos – „BTC1”, „BTC2” ir „BTC3” įskaitose. Matyt, lietuviai tikisi ir namų trasos pagalbos: kiekvienas taškas – itin svarbus. Tarp kitų klasių dalyvių – ir „ABC Race“ technika, mažieji kovotojai, kurių tarpe niekuomet netrūksta nei kovų, nei pasistumdymų, nei ginčų po finišo.

Ganėtinai ilga starto rikiuotė – ir dviejų valandų „Nankang Endurance Academy“ serijoje, kur planuoja startuoti 23 komandos. Čia išskirtinai dominuoja Pabaltijo regionas ir galima sutikti dalyvius iš Estijos, Latvijos ir Lietuvos. Finalams artėjant, įtampa – išties juntama ir labai tikėtina, kad lenktynėse kovos virs iki paskutinių varžybų sekundžių.

„Kaunas Grand Prix“ Kačerginės „Nemuno žiede“ siaus dvi dienas, šeštadienį ir sekmadienį. Pagrindinės kovos – numatomos sekmadienį, rugsėjo 3-ią paliekant treniruotėms ir kvalifikacijoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius