-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį Uoginių autosporto komplekso bekelėje karaliaus visureigiai ir keturračiai

Jau rugpjūčio 27-28 dienomis Kupiškio rajone, Uoginių automobilių ir motociklų sporto komplekse bus surengtas Lietuvos automobilių bekelės sporto čempionato ketvirtasis etapas, kurį organizuoja Kupiškio „auto-moto sporto“ klubas kartu su visureigių klubu „35 coliai“. Norą startuoti šiame etape jau pareiškė daugiau nei trys dešimtys dalyvių. Atvyksta ir pajėgūs sportininkai iš Latvijos, rašoma pranešime.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Organizatorių nuotr.

Šiuo metu dalyvių sąraše, skirtingose klasėse registruoti 24 visureigių ekipažai. Viena iš klasių – „Adventure“, kurių laukia orientacinis maršrutas. Šios kategorijos dalyviams irgi nebus lengva, nes organizatoriai jiems paruošė 270 km ilgio trasą, kuriai įveikti bus skirtos šešios valandos.

Tačiau dar didesni iššūkiai laukia TR1, TR2 ir TR3 kategorijų dalyvių. Jų čia tradiciškai lauks Uoginių bekelės ruožas. Žiedinėse, skirtingoms klasėms suformuotose trasose bus visko. Organizatoriai kaip visuomet žada stačias įkalnes ir nuokalnes. Taip pat lauks ir brastos bei balos. Nors atrodytų, kad šiame krašte gausaus lietaus nebuvo jau seniai, šiuo metu bekelės ruožą baigiantys ruošti organizatoriai jau paskelbė apie vietas, kuriose gylis siekia pečius. Tai reiškia vieną – lengvo pasivažinėjimo tikėtis neverta nė vienai iš trijų TR kategorijų.

Taip pat organizatoriai į renginį pakvietė ir ATV klasės dalyvius. Norą čia startuoti jau dabar yra išreiškę beveik dešimt sportininkų, tačiau registracija vis dar vyksta. Keturratininkams Uoginiuose irgi nebūna nuobodu. Organizatoriai čia kiekvienais metais pasiūlo tokių perliukų, apie kuriuos dar ilgai kalba šį iššūkį priėmę ir daugiau ar mažiau sėkmingai jį įveikę dalyviai.

Renginys Uoginių automobilių ir motociklų sporto komplekse vyks dvi dienas. Šeštadienį TR1, TR2 ir TR3 visureigių klasių dalyvių startas numatytas 11 val., o paskutinis pirmosios varžybų dienos finišas suplanuotas jau leidžiantis saulei – 21 val. Šeštadienį bekelės žiede lenktyniaus ir keturratininkai. Jų čia lauks du važiavimai bekelės žiedu. Savo pasirodymą kartu su „Adventure“ klase jie baigs šeštadienį.

Renginio plakatas
Renginio plakatas

Sekmadienį varžybos tęsis TR1, TR2 ir TR3 klasių dalyviams. Važiavimai prasidės 9 val. ir truks iki 13 val. Po to bus paskelbti ir apdovanoti visų klasių nugalėtojai ir prizininkai.

Varžybas organizuojančios jungtinės Kupiškio „auto-moto sporto“ klubo ir visureigių klubo „35 coliai“ pajėgos į Uoginius kviečia ir žiūrovus. Dviejų dienų bilieto kaina sieks penkis eurus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius