Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį Uoginiuose – dviejų dienų autokroso varžybos su dalyviais iš 5 šalių

Šeštadienį ir sekmadienį Kupiškio rajone esančiame Uoginių autosporto komplekse virs veiksmas. Net dvi dienas čia vyks Lietuvos regionų automobilių kroso taurės varžybų ketvirtasis etapas „Baltijos regionų taurė“.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Varžybas organizuojantis VšĮ „Kupiškio auto-moto sportas“ vadovas Saulius Valiukas atskleidė, jog į Uoginius savaitgalį atvyks sportininkai net iš penkių šalių.

Trasoje bus galima išvysti ne tik lietuvius bei latvius – prie šio etapo prisijungs ir lenktynininkai iš Estijos, Rusijos bei Baltarusijos.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Varžybų akimirka
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Varžybų akimirka

Visi sportininkai bus suskirstyti net į dešimt klasių, kurių diapazonas itin platus. Uoginiuose startuos ir patys mažiausi dalyviai, sėsiantys į mažuosius bagius, ir itin patyrę sportininkai, vairuojantys kelis šimtus arklio galių turinčią techniką.

Šįkart varžybos truks dvi dienas. Šeštadienį nuo 10 val. iki 11.30 vyks dalyvių registracija, vėliau bus duotas startas treniruočių sesijai, o chronometruojami važiavimai prasidės 15 valandą. Kiek vėliau įvyks ir pirmasis kvalifikacinis važiavimas.

Renginio plakatas
Renginio plakatas

Pagrindinė varžybų diena – sekmadienis. Tądien 9 val. įvyks antroji kvalifikacija, o 11 valandą bus surengta oficiali varžybų atidarymo ceremonija. Po jos laukia dar viena kvalifikacija ir finalinis važiavimas.

Bilieto kaina žiūrovui – 3 eurai. Trasos vietą rasite žemiau pateiktame žemėlapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius